Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2019 19:01
Čas čtení 0:00
Vl Mi

13-ročné deti na brannom cvičení užívali omamnú látku, zasiahla bratislavská polícia. Peniaze mali od rodičov, ale na knihy

NEWS
Uložit Uložené

Polícia nešpecifikovala omamnú látku.

Bratislavskí policajti upozornili na prípad 13-ročných detí, ktoré si počas branného cvičenia na Kuchajde odskočili na miesto, kde ich nebude vidieť. Polícia ich však našla, mladík a dve slečny podľa nej užívali omamnú látku. Policajti upozorňujú rodičov, aby svojim deťom venovali dostatok pozornosti. 

Doporučeno
Muž vlastním tělem chránil svou milenku před zuřivou manželkou, která je spolu přistihla. Kolemjdoucí vše zachytili na video Muž vlastním tělem chránil svou milenku před zuřivou manželkou, která je spolu přistihla. Kolemjdoucí vše zachytili na video 24. října 2019 15:18

Mladý muž si zaobstaral omamnú látku vďaka peniazom od rodičov, ktoré pôvodne dostal na knihy. Policajti prípad naďalej vyšetrujú„Upozorňujeme rodičov, že sú zodpovední za svoje maloleté deti a mladistvých, ktorí nedovŕšili vek 18 rokov. Odporúčame im, aby sa o nich intenzívne zaujímali a nebagatelizovali ich problémy,“ doplnili policajti.

Rodinám s problémovými deťmi odporúčajú, aby sa obrátili na sociálnych pracovníkov Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny a pedagogocko-psycholigickú poradňu. „Ozrejmenie trestno-právnej zodpovednosti u mladistvých zabezpečuje formou prednášok polícia,“ uzavrela polícia.

Domů
Sdílet
Diskuse