Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2019 8:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Selena Gomez má sice zlomené srdce, přesto září a tančí. Rozchod přirovnává k vyhnutí se výstřelu ze zbraně

HUDBA
Uložit Uložené

Popová zpěvačka vydává další sólovou skladbu, která je přirozeným pokračováním rozlučkové love songu.

 

Selena Gomez vydává po rozchodovém love songu hned další skladbu, která je sice pro fanoušky podstatně méně kontroverzní, zároveň je přirozeným pokračováním, kde popisuje tu pozitivnější část zkaženého vztahu.

Jde o taneční věc s názvem Look At Her Now, o níž už i samotná autorka v rámci živého vysílání na Instagramu řekla, že jejím cílem je povzbudit posluchače, aby byli k sobě milejší, ať se již děje cokoli.

Alespoň si tak mají možnost její sledovatelné odpočinout po stresu, který jim způsobila v předchozích dnech, kdy zaplavovaly sociální sítě konspirace o Justinu Bieberovi. Do celé situace se pravděpodobně nechtěně zapojila i manželka bývalého přítele Seleny, která na svůj profil přidala, jak poslouchá písničku s názvem „Zabiju tě“. Lidé si tak mysleli, že jde o žárlivou reakci směrem k Seleně, která popisuje nepovedený vztah s Bieberem.

Selena ve skutečnosti jen uvolňuje negativní emoce, které se v ní v posledních letech nasbíraly a způsobily jí deprese a úzkosti. I o těch nedávno veřejně vyprávěla a konstatovala, že jí pomohla terapie a intenzivní rozhovory s odborníky.

Doporučeno
Manželka Justina Biebera přidala vzkaz „Zabiju tě“. Fanoušci si myslí, že je věnován Seleně Gomez Manželka Justina Biebera přidala vzkaz „Zabiju tě“. Fanoušci si myslí, že je věnován Seleně Gomez 24. října 2019 11:38
Domů
Sdílet
Diskuse