Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2019 10:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Eminema navštívili tajní agenti kvůli útočným textům proti Donaldu Trumpovi. Ptali se ho na spojení s teroristickými skupinami

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Američtí interpreti se netají tím, že mají problém s výroky svého prezidenta. Na podnět reportéra se Trumpovi lidé rozhodli prověřit, zda Eminem myslí výhrůžky vážně.

Někteří američtí interpreti dlouhodobě v rámci své tvorby kritizují Donalda Trumpa za způsob politiky, který prezentuje. Mezi největší kritiky patří kromě Rihanny i Eminem, který si nebral servítky ještě v roce 2017 na skladbě Framed z alba Revival.

Doporučeno
Rihanna nakládá Trumpovi: V USA je jednodušší sehnat AK-47 než víza Rihanna nakládá Trumpovi: V USA je jednodušší sehnat AK-47 než víza 6. srpna 2019 8:56

Buzzfeed News se aktuálně podařilo získat dokumenty, ze kterých vyplývá, že právě kvůli nevhodným komentářům na adresu Donalda Trumpa a vyhrožování jeho dceři ho navštívili tajní agenti.

Není náhodou, že se médium rozhodlo zabývat se o tento případ, sám Eminem totiž na nejnovějším albu Kamikaze v rámci tracku The Ringer prozrazuje, že mu byli doma zvonit lidé, kteří se ho ptali, jestli chce ublížit Trumpovi a zda je napojen na teroristické skupiny. Buzzfeed News dále informuje, že nešlo o náhodnou kontrolu, podnět přišel od bulvárního deníku TMZ. 

Domů
Sdílet
Diskuse