Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2019 9:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Dvě raperky a plejáda českých interpretů. Pil C zveřejňuje tracklist a název třetího sólového alba

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Už v pondělí si budeš moci Pil Cho třetí sólové album i předobjednat.

Vydání Pil Cho třetího sólového alba je již na spadnutí. Před pár dny na svůj instagramový profil přidal fotografii s ručně psaným tracklistem, ze kterého nám sice bylo jasné, že projekt dostává finální kontury, zároveň se fanoušci právem mohli obávat, že to ještě nemá definitivně uspořádáno. Dnes již víme, že je vše na dobré cestě, protože jsme se dočkali zveřejnění oficiálního tracklistu.

Dozvídáme se, že album s názvem 2086 bude mít 14 skladeb a hned několik hostů. Výrazně více prostoru dostávají čeští interpreti – nechybí Ektor, Smack, Dollar Prync či Annet X. Samozřejmě chybět nemohou ani současní členové Comebackgangu Marko Damian a Luisa. Z fotky zadní strany obalu fyzického nosiče vyplývá, že se Pil C zaměřil i na pár méně známých jmen, což platí i v případě producentů.

Pokud v současnosti sleduješ jeho sociální sítě, tak už asi víš, že tráví čas v okolí Popradu, kde pracuje na vzniku dalšího videoklipu. 28. října se dočkáme spuštění předprodeje a pár dní nato by mohly spatřit světlo světa i ukázky všech skladeb. Pochopitelně stále čekáme i na odhalení coveru.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PIL C (@pil_c),

Zpět
Sdílet
Diskuse