Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2019 23:06
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

8 nových obrázků ze Zaklínače ukazuje Geralta v boji, ale i v hospodě

8 nových obrázků ze Zaklínače ukazuje Geralta v boji, ale i v hospodě
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix před zveřejněním traileru uvolňuje i nové fotografie z 1. série.

1. série Zaklínače vyjde na Netflixu zřejmě už 17. prosince. Více si o ní řekneme později, dnes se totiž zaměříme na 8 nových obrázků. Uvolnil je postupně přímo Netflix, a to kvůli 31. říjnu, kdy se uskuteční Lucca Comics and Games.

Zaklínač tam bude mít panel, během kterého uvidíme autora knižních povídek Andrzeje Sapkowskiho, ale i showrunnerku Lauren S. Hissrich či herečky Anyu Chalotru (Yennefer) a Freyu Allan (Ciri). Také tam bude promítán další trailer a s ním se zřejmě zveřejní i oficiální datum premiéry.

Pojďme hned na první obrázek. V něm vidíme tlapu jakési příšery. Vzhledem k tomu, že fotografie pocházejí z rozhovoru italského magazínu Corriere, které mělo přístup k obrázkům z prvních epizod, půjde zřejmě o zabitou Kikimoru. Tu jsme mohli vidět na konci prvního traileru.

Geralt s ní následně přijde do Blavikenu a co se stane tam, to je debata na později. V dalších záběrech vidíme Geralta na Klepně či v hospodě (zřejmě jde o pohostinství v Blavikenu).

Vidíme i Yennefer v již známé scéně. Mělo by jít o 3. epizodu, ve které budeme svědky proměny z hrbaté neatraktivní ženy na čarodějnici, kterou známe z knih. Níže se již podívej na nové obrázky a těš se na nával článků a informací ze světa Witchera. Máme toho připraveného fakt hodně.

Domů
Sdílet
Diskuse