Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2019 9:21
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Manželé byli v šoku. Letištní kontrola v jejich kufru objevila živou kočku

NEWS
Uložit Uložené

Nakonec byli ve všem nevinně.

Pokud jsi někdy měl kočku, určitě víš, že tato zvířata jsou doslova magicky fascinována úzkými prostory. Dokáží například vlézt do skříně nebo jakýchkoli krabic.

Nick a Voirrey Cooleovi odlétali z Británie do New Yorku a čekalo je pořádné překvapení, píše Independent.

Bezpečnostní pracovníci ženu a 40letého muže vytáhli z fronty cestujících na kontrole poté, co skener na zavazadla ukázal, že v jednom z jejich kufrů se nachází živá kočka.

Po krátkém výslechu vyšlo najevo, že pár o svém domácím miláčkovi pravděpodobně nevěděl. Kufr totiž měl být zcela prázdný a manželé si v něm chtěli dovézt nákupy a suvenýry. Navíc doma mají další dvě kočky.

„Musela tam vlézt, než jsme odjeli na letiště, ale celou cestu sem jsme ji vůbec neslyšeli,“ citují noviny muže.

Doporučeno
Lidé chtějí dělat z koček a psů vegany. Novodobý trend zvířata může ohrožovat na životě Lidé chtějí dělat z koček a psů vegany. Novodobý trend zvířata může ohrožovat na životě 23. března 2019 19:54

Pracovníci letiště manželům žádné další problémy nedělali a nakonec normálně stihli svůj let. Kočku Candy vyzvedla rodina a odvezla ji domů.

Domů
Sdílet
Diskuse