Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2019 19:49
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Vyšlo Call of Duty: Modern Warfare. Hráče má postavit před těžká morální rozhodnutí

TECH
Uložit Uložené

Nový díl je už dostupný pro PC, Xbox One i PlayStation 4.

Infinity Ward a Activision vydaly již šestnáctý díl jedné z nejpopulárnějších počítačových her. Call of Duty: Modern Warfare je od 25. října dostupné na PC, Xbox One i PlayStation 4.

Děj se opět, jak je pro podsérii Modern Warfare zvykem, odehrává v současnosti a je zaměřen na maximální realističnost z pohledu řešených událostí a konfliktů. Hráč bude muset čelit několika těžkým morálním rozhodnutím a na závěr každé mise bude hodnocen i na základě toho, zda svým počínáním zranil nevinné civilisty, nebo ne.

Šéf vývoje gameplaye v misích Jacob Minkoff dokonce pro PCGamesN přiznal, že příběh některé betatestery rozplakal. Redaktoři zas zmiňují, že viděli útržky z misí pokrývajících teroristický útok v Londýně i občanskou válku v Sýrii.

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme Call of Duty: Mobile, na iOS nebo Android si ho můžeš zdarma stáhnout i ty Vyzkoušeli jsme Call of Duty: Mobile, na iOS nebo Android si ho můžeš zdarma stáhnout i ty 1. října 2019 12:10

Call of Duty bylo v minulosti kritizováno za přílišnou linearitu a „naskriptovanost“, ale teď by prý úrovně mělo být možné řešit několika způsoby.

Vyšlo Call of Duty: Moder Warfare. Hráča má postaviť pred ťažké morálne rozhodnutia
Vyšlo Call of Duty: Moder Warfare. Hráča má postaviť pred ťažké morálne rozhodnutia Zdroj: Callofduty.com

Multiplayer přináší několik novinek a také kooperační režim až pro 4 hráče najednou, ale ten by měl být během prvního roku dostupný exkluzivně jen pro hráče na PS4.

Domů
Sdílet
Diskuse