Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2019 18:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektor: Z raperů se staly modelky (Rozhovor)

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Ektor nám vyprávěl o své tvorbě, CBD byznysu, ale také o tom, zda už umí uvařit dokonalý vývar.

Ektor dává rozhovory jen velmi výjimečně, a tak jsme velmi rádi, že po letech máme možnost vyzpovídat ho právě my. Od toho zatím posledního uplynulo hodně času, stihl vydat dva hudební projekty a rozjet i vlastní byznys s CBD, a tak se v následujících více než 40 minutách dozvíš, jak všechny jeho nápady vznikaly a jaké příběhy se spojují s jejich vznikem.

Dozvíš se, jak probíhala Ektorova spolupráce s Yzomandiasem a proč si ho vlastně vybral i přesto, že jejich hudební průnik byl dosud minimální. Promluvili jsme si o tom, jak pražský raper vnímá mladé rapery a zda má vyhlédnuté talenty, kteří stojí za řeč. Prozradil, jak vnímá současné beefy, kromě toho jsme se však dostali i k uvolněnějším tématům.

Náš moderátor se rozhodl ověřit pár výroků Ektor z dřívějších dob, dostali jsme se dokonce i k momentům, kdy ještě nebyl raper a k domácímu vývaru. Více se však již dozvíš v samotném rozhovoru.

Doporučeno
Ektor čte komentáře pod svými klipy: Proč rapuje o pětitisícovkách a v stripklubech rozhazuje stokorunovky? Ektor čte komentáře pod svými klipy: Proč rapuje o pětitisícovkách a v stripklubech rozhazuje stokorunovky? 22. února 2019 8:49
Domů
Sdílet
Diskuse