Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2019 10:39
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

V Londýně otevřeli oficiální obchod Pokémon Centre. Ve frontě se čeká více než 5 hodin

TECH
Uložit Uložené

A to i týden po otevření. Než se dostaneš dovnitř, zboží již může být vyprodáno.

V Londýně otevřeli oficiální Pokémon Centre, který je, jak název napovídá, plný plyšáků, triček, plakátů a her s tématikou populárních kreslených postaviček vytvořených Satoshim Tajirim v roce 1995.

Videohry s pokémony se staly druhou nejprodávanější herní sérií v historii a seriál s více než 1 000 epizodami se vysílal v 169 zemích světa včetně České republiky a Slovenska, jde tedy pochopitelně o velký hit.

Doporučeno
Dědeček hraje Pokémon Go pomocí 11 mobilů připevněných na kole. Denně u hry stráví i 20 hodin Dědeček hraje Pokémon Go pomocí 11 mobilů připevněných na kole. Denně u hry stráví i 20 hodin 9. srpna 2018 15:33

Doslova trhákem je však i londýnský obchod, Videogameschronicle totiž informuje, že i po více než týdnu od otevření se dovnitř jen tak nedostaneš. Čekání venku má trvat minimálně pět hodin.

Čekání v typickém deštivém počasí ti však teoreticky vůbec nemusí pomoci, ty nejoblíbenější předměty totiž z regálů často zmizí už dopoledne. Tehdy, nebo ve většině případů nejpozději ve 14:00, je již zakázán i vstup do dlouhé fronty na ulici.

„Na dračku“ prý jdou zejména plyšáci, ekologické láhve na vodu a odznaky s britskou a Pikachu tématikou.

Šílenství je o to větší, že obchod má být otevřen pouze do 15. listopadu 2019. Poté z Londýna opět zmizí. V tento den také vychází dvojice nových her Pokémon Sword a Pokémon Shield pro Nintendo Switch. V obchodě se však jejich demo dá hrát už dnes.

Domů
Sdílet
Diskuse