Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2019 13:39
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Nové AirPods s potlačováním ruchů okolí by měly přijít v několika barvách

TECH
Uložit Uložené

Otázkou zůstává, kdy je firma zařadí do prodeje.

Už před pár týdny jsme tě informovali, že Apple pravděpodobně chystá nástupce svých velmi populárních True Wireless sluchátek AirPods.

Měly by změnit svůj tvar, ale hlavně konečně nabídnout aktivní potlačování hluků z okolí, tedy funkci noise-cancelling.

Macrumors se nyní přidává se zprávou, podle níž by měly takové „AirPods Pro“ přijít až v osmi barvách, včetně šedé Space Gray, stříbrné, zlaté a zelené Midnight Green, které známe z letošních iPhonů 11 Pro.

Jejich cena by měla podle čínského zdroje poskočit až na 260 dolarů, což je v přepočtu skoro 6 000 Kč.

Potvrzují se rovněž předchozí informace o noise-cancellingu a voděodolnosti, ačkoliv informace o až 8 barevných verzích se zdá být trochu přitažená za vlasy. Zveřejněný render ukazuje pouze čtyři „nejjistější“ barvy.

Otázkou samozřejmě zůstává, kdy Apple tato nová sluchátka ukáže. V říjnu novináři očekávali ještě jednu velkou keynote, kde se měl objevit i 16palcový MacBook Pro, ale po něm, i po tiskovce samotné, se zatím slehla zem.

Logiku by však dávalo, aby oba očekávané produkty ještě stihly předvánoční trh a pokud by to neočekávané problémy nedovolily, jistotou je alespoň začátek příštího roku.

Domů
Sdílet
Diskuse