Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2019 23:37
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Boxerská hvězda Tyson Fury chce bojovat v MMA. Trénovat ho má Conor McGregor

SPORT
Uložit Uložené

Jeho debut v MMA by prý mohl být ještě letos.

Tysona Furyho bychom někdy v dohledné době mohli vidět bojovat v oktagonu. Vyplývá to alespoň z jeho nového prohlášení pro britský server Sky Sports News. O svém možném přesunu do klece prý diskutoval i s nejslavnějším bojovníkem UFC Conorem McGregorem, který se po delší pauze vrátí do zápasení začátkem příštího roku.

V současné době se „Gypsy King“ připravuje na zápas ve wrestlingu, který proběhne už ve čtvrtek na akci organizace WWE v Saúdské Arábii. Boxer však nevylučuje, že poté by k přechodu ke smíšeným bojovým uměním mohlo dojít.

„Kdo ví? Po této akci už mám něco velkého v plánu a bude to ještě větší než zápas ve wrestlingu. Debut Tysona Furyho v MMA by fanoušci mohli vidět ještě do konce roku. Tyson Fury to tady všechno ovládne,“ nešetřil boxer velkolepými výroky. 

Doporučeno
Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem Tyson Fury: Příběh neporaženého boxera, který deprese řešil kokainem a alkoholem 16. června 2019 19:09

Zda k tomu skutečně dojde, je však otázka. Jedno je však jisté. Pokud k tomu dojde, měl by být v dobrých rukou, obzvláště, pokud půjde o lekce trash-talkingu. Pod svá trenérská křídla si jej totiž vezme samotný McGregor

„Mluvil jsem o tom s Conorem a je ochotný mě trénovat. Bude to super,“ dodává Fury s tím, že jej McGregor pozval, aby si za ním kdykoliv přijel zatrénovat do Dublinu. Prý bychom oba borce mohli dokonce vidět i na společném turnaji.

Zatím se taková představa zdá jako trochu přitažená za vlasy, ale kdo ví, třeba se jednoho dne dvířka oktagonu za Tysonem Furym opravdu zavřou. „Pocházím z dlouhé linie šampionů, kteří bojovali bez rukavic. Cítit bolest a trpět pro mě není nic nového, mám to v krvi. Bylo by skvělé vlézt do klece a někoho tam zmlátit,“ uzavírá boxer. 

Chtěl bys Tysona Furyho vidět v MMA zápase? Dej nám vědět níže v komentářích. 

Doporučeno
Conor McGregor ohlásil datum návratu do oktagonu! V roce 2020 chce mít 3 zápasy Conor McGregor ohlásil datum návratu do oktagonu! V roce 2020 chce mít 3 zápasy 24. října 2019 19:15
Domů
Sdílet
Diskuse