Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2019 13:55
Čas čtení 0:53
Tímea Krauszová

Tvůrce Černobylu natočí pro Disney restart Pirátů z Karibiku. Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

Tvůrce Černobylu natočí pro Disney restart Pirátů z Karibiku. Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?
Zdroj: IMDB
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nová dvojice scenáristů má za úkol vymyslet příběh, který by Disney chtěl zpracovat.

Možná si ještě vzpomeneš, že před rokem jsme tě informovali o restartu Pirátů z Karibiku. Tehdy měla na novém příběhu pracovat dvojice scénáristů Rhett Reese a Paul Wernick. Oba se mohou pochlubit scénáři, které napsali pro Zombieland či komiksovku Deadpool. Nakonec však nic nového nevymysleli. Jejich práci nyní přebírá nová dvojice a je možné, že se nějakého restartu opravdu dočkáme.

Piráti z Karibiku
Piráti z Karibiku Zdroj: Disney

Ostřílená dvojice scenáristů

Novou posilou pro Disney jsou Craig Mazin a Ted Eliott. Eliott pracoval jako scenárista na každém filmu Pirátů kromě toho posledního. Také byl jedním z producentů u Pirátů z Karibiku: Na vlnách podivna. Jeho volba je tedy jasná a jsme zvědaví, s čím vyrukuje nyní. Překvapením (ale velmi příjemným) je volna Mazina, který naposledy pracoval na miniseriálovém hitu Chernobyl. Sice Chernobyl není ani s přimhouřením obou očí vtipný seriál, Mazin však dříve pracoval například na Scary Movie 3 a 4 nebo Pařba ve Vegas 2.

Zdá se tedy, že má co nabídnout a dílo těchto dvou pánů by mohlo být opravdu velkolepé. Velkou zásluhu na úspěchu pirátské série ale nesou postavy a zejména jejich herci. Úspěch tedy trochu záleží i na tom, které z postav budou chtít oživit.

Johnny Depp v úlohe Jacka Sparrowa
Johnny Depp v úlohe Jacka Sparrowa Zdroj: Disney

Bude postava Jacka Sparrowa v novince?

Toto je otázka, na kterou podle Screen Crush zatím neznáme odpověď. Neví se ani to, zda si opět zavolají herce Johnnyho Deppa. Je však velmi náročné představit si na Deppově místě kohokoli jiného.

Domů
Sdílet
Diskuse