Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2019 18:38
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Apple odhalil AirPods Pro, přinášejí nový design s mnoha inovacemi. Jejich cena je 7290 korun

NEWS
Uložit Uložené

Sluchátka se budou umět přizpůsobit tvému uchu.

Apple odhalil AirPods Pro verzi v novém designu, která nebude propouštět žádný zvuk z okolí. Sluchátka se začnou prodávat už za dva dny – 30. října a přeobjednat se dají i nyní. Cena je také již známa, v Česku budou stát 7290 korun, informuje Apple.

 

Apple odhalil AirPods Pro, prinášajú nový dizajn s mnohými inováciami
Apple odhalil AirPods Pro, prinášajú nový dizajn s mnohými inováciami Zdroj: apple

Nový vzhled sluchátek je velmi podobný tomu, co už známe z jejich levnější, originální verze. Ukrývají však špunty, které nebudou propouštět zvuk. Právě to má být nejlepší funkcí nové verze nejlépe prodávaných sluchátek světa. Funkci bude možné vypnout, aby lidé slyšeli, co se kolem nich děje.

Tvůrci ale upozorňují, že pokud bude tato funkce zapnuta, tak sluchátka vydrží menší dobu, než jsou uživatelé zvyklí, namísto pěti hodin, čtyři a půl. Zapínat a vypínat se bude prostřednictvím další aktualizace, a to senzoru síly, který bude umožňovat i přehrávání skladeb, či rušení hovorů.

Doporučeno
Apple není technologický lídr, jen kopíruje konkurenci. I proto zůstává na vrcholu Apple není technologický lídr, jen kopíruje konkurenci. I proto zůstává na vrcholu 23. září 2019 11:02

Rozdíl od běžných AirPodů bude i v tom, že si uživatelé budou moci sluchátka přizpůsobit vlastnímu uchu. Bude možné změnit špunty, které jsou uvnitř ucha a to tak, aby ti vyhovovaly co nejvíce a hudbu sis skutečně užil.
 

Apple odhalil AirPods Pro, prinášajú nový dizajn s mnohými inováciami
Apple odhalil AirPods Pro, prinášajú nový dizajn s mnohými inováciami Zdroj: apple

Lidé předpokládali, že nové AirPody bude Apple prodávat v různých barvách, to se ale mýlili. Apple zůstává věrný typické bílé.

Domů
Sdílet
Diskuse