Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2019 17:27
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Sleduj Need for Speed Heat trailer. Jakmile zapadne slunce, v ilegálních pouličních závodech půjde o všechno

TECH
Uložit Uložené

Jsi oddaným fanouškem série NFS?

Pro fanoušky aut je nové Need for Speed ​​vždy tak trochu svátek. Mezi arkádami má herní série neodmyslitelné místo a o pozornost se hlásí nový díl, Need for Speed Heat. V něm budeš závodit ve dne i v noci, každé závody mají něco do sebe.

Jakmile zajde slunce, v ilegálních pouličních závodech půjde o všechno. Bojuješ o reputaci a lepší součástky, no a aby toho nebylo málo, za zády máš policisty, kteří tě nechtějí nechat ujet. Chtějí tě obrat o všechno, co máš.

Doporučeno
Bude nové Need for Speed nejzábavnější závodní hrou roku? Sleduj úžasné gameplay záběry Bude nové Need for Speed nejzábavnější závodní hrou roku? Sleduj úžasné gameplay záběry 19. srpna 2019 20:55

„Pouliční závody nepatří na veřejné silnice,“ říká muž na obrazovce v traileru. Pokud se na takové nelegální činnosti podílíš, vyhrožuje, že tě dostane. „Neujedeš,“ říká. Ty se mu ale posmíváš a říkáš, že toto je tvůj únik:

Počas ilegálnych pretekov ťa budú naháňať policajti, no ty sa nebojíš. Need for Speed Heat zverejnil launch trailer
Počas ilegálnych pretekov ťa budú naháňať policajti, no ty sa nebojíš. Need for Speed Heat zverejnil launch trailer Zdroj: YT/NFS

Město tedy bude tvým hřištěm a bude jen na tobě, zda jsi dostatečně dobrý, abys zvládal vítězit. Hru si momentálně můžeš předobjednat, na trh by se měla dostat 8. listopadu tento rok. Trailer vypadá zajímavě, uvidíme tedy, jestli se EA podaří vrátit značku Need for Speed opět na výsluní, tedy tam, kam patří.

Domů
Sdílet
Diskuse