Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2019 19:06
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Nová hra ze světa Star Wars vábí trailerem. Nechybí epické bitvy se světelnými meči ani Stormtroopeři

TECH
Uložit Uložené

Někteří herní kritici se domnívají, že jde o aspiranta na hru roku.

Impozantní, kandidát na hru roku či titul, který jsi hledal. Takto hodnotí některé herní portály Star Wars Jedi: Fallen Order, který se nezadržitelně blíží. Na pultech prodejen bychom hru měli najít 15. listopadu a společnost EA, která hru vyvíjí, ukázala nový trailer.

Podle něj je zřejmé, že hráči zažijí nevídané dobrodružství a již z názvu je jasné, že o napínavé boje se světelnými meči nebude nouze. Neplánuješ se totiž skrývat a vybral sis cestu bojovníka. „To z nás dělá to, kým jsme,“ říká padawan v traileru.

Singleplayerovka tě přenese do známých i méně známých míst, nebudou chybět ani kultovní zbraně či postavy z filmů. Tvým cílem bude obnovit řád Jediů a zdokonalovat se v umění boje se světelným mečem. Impérium máš však v patách, musíš být tedy maximálně obezřetný. Na cestách ti bude pomáhat bývalý rytíř Jedi, droid či bezradný pilot.

Hru si budeš moci zahrát na Xbox One, PlayStation 4, a PC, ve vybraných obchodech si titul můžeš předobjednat.

Domů
Sdílet
Diskuse