Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2019 21:54
Čas čtení 0:00
Vl Mi

HBO šokuje. Nepokračuje v natáčení prequelu Game of Thrones, důvodem je nepřesvědčivý úvodní díl

HBO šokuje. Nepokračuje v natáčení prequelu Game of Thrones, důvodem je nepřesvědčivý úvodní díl
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokud ses těšil na chystaný prequel, máme pro tebe špatné zprávy.

Po nepříliš vydařené poslední sérii Game of Thrones jsme dostávali pozitivní zprávy, že se HBO neplánuje vzdát světa plného draků a záhadné magie. Právě naopak, začalo se mluvit hned o třech projektech. V jednom z nich se už ale nepokračuje. Měla v něm hrát Naomi Watts a spin-off měla pod palcem Jane Goldman.

Důvod má být ten, že pilot prostě nesplnil očekávání HBO, výsledky byly nedostačující. Stalo se tak ještě během léta, ale nad Goldman ještě nezlomili hůl. Pilot jí dali předělat, dostala tedy druhou šanci.

Ani tu však nevyužila, lidé z HBO stále nebyli spokojeni a v natáčení nepokračují. Informaci přinesla televize TVLine. Uvidíme, jak zareaguje samotné HBO a zda potvrdí, že prequel zrušilo.

Nový seriál ze světa Game of Thrones měl být zasazen tisíce let před událostmi, které jsme již mohli vidět. Mělo jít o příběh kódově označený jako The Long Night a soustředit se měl na historii rodu Starků a zrod White Walkers.

Domů
Sdílet
Diskuse