Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2019 8:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanye West negativně komentuje ženy jako Kim Kardashian, které přidávají pikantní fotky na Instagram: „Muži trpí jako Ježíš“

NEWS
Uložit Uložené

Populárního rapera ovlivnilo křesťanství natolik, že si už nepřeje, aby jeho žena přidávala na Instagram odhalené fotky.

Kanye West má pár dní po vydání křesťansky orientovaného gospelového projektu Jesus Is King. Jeho ústředním tématem je víra, což se projevuje i na jeho kariéře a životě jako takovém. V rozhovoru pro Beats 1 na Apple Music dostal otázku, která mířila na nedávno zveřejněné video, kde své manželce Kim Kardashian vysvětluje, že by neměla na Instagram přidávat obnažené fotografie.

Doporučeno
Kanye West skoro skončil s rapem, protože je to ďábelská hudba. Farář ho navedl, aby rapoval pro Boha Kanye West skoro skončil s rapem, protože je to ďábelská hudba. Farář ho navedl, aby rapoval pro Boha 21. října 2019 9:22

V rozhovoru mluví o tomto tématu více. Sociální sítě označuje za moderní cigarety, čímž míří na některé jejich prvky, na kterých dokážou být lidé závislí. Myslí si, že kdyby nebylo Instagramu nebo Facebooku, ženy by nikdy neměly důvod přidávat obnažené fotografie na internet a zmiňuje i příběh, kdy ještě jako teenager závislý na sexu platil starším, aby mu kupovali pornografii zahrnující i snímky podobné těm, jaké dnes vidíme v aplikacích. 

Kanye má velmi jednoznačný názor i na majitele nejznámějších aplikací. Zatímco CEO Twitteru Jack Dorsey je jeho oblíbený technologický génius, Marka Zuckerberga z Facebooku rád nemá a na setkání s ním vzpomíná negativně. 

Yeezus v rozhovoru vysvětluje i to, jak konvertoval ke křesťanství, že má v plánu kandidovat v roce 2024 na post prezidenta Spojených států a hodně jiného.

Doporučeno
Kanye West zveřejnil nový model obuvi Yeezy a lidé nechápou: Stejné jsem nosil ve vězení, reaguje fanoušek Kanye West zveřejnil nový model obuvi Yeezy a lidé nechápou: Stejné jsem nosil ve vězení, reaguje fanoušek 18. října 2019 20:38
Domů
Sdílet
Diskuse