Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2019 11:32
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Po pohřbu jim omylem naservírovali hašišové koláčky. 13 pozůstalých skončilo pod vlivem drog

NEWS NĚMECKO
Uložit Uložené

Na místě museli zasahovat lékaři.

Truchlící rodina a další blízcí pozůstalí se po pohřbu v německém Rostocku odebrali do jisté restaurace. V ní jim ale nechtěně místo obyčejných koláčků ve skutečnosti podali zákusky plné hašiše, píše The Guardian.

Třináct hostů po jisté době začalo pociťovat závratě, a proto byli později odkázáni na lékařskou pomoc. Nikdo samozřejmě v dané době nerozuměl tomu, proč všem hostům bylo najednou špatně. Vyšetřování prokázalo, že zaměstnankyně poprosila svou 18letou dceru o pomoc v kuchyni.

Matka ale následně z ledničky místo obyčejných zákusků nechtěně vzala hašišové koláčky. Událost se měla odehrát v srpnu tohoto roku, ale policie byla kvůli pozůstalým s informacemi ohledně případu zdrženlivá. Hašišový koláč podle dostupných zdrojů upekla mladá teenagerka, která je nadále vyšetřována.

Doporučeno
Mladá chůva: Na Instagramu jsem předstírala, jak se mám dobře. Děti mi však dávaly zabrat (Rozhovor) Mladá chůva: Na Instagramu jsem předstírala, jak se mám dobře. Děti mi však dávaly zabrat (Rozhovor) 17. října 2019 11:26
Domů
Sdílet
Diskuse