Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2019 17:58
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Adrenalínový krátky film ukazuje, ako bude vyzerať Jurský svet 3 a USA plné dinosaurov žijúcich vo voľnej prírode

Adrenalínový krátky film ukazuje, ako bude vyzerať Jurský svet 3 a USA plné dinosaurov žijúcich vo voľnej prírode
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Colin Trevorrow si zrežíroval kraťas zo sveta Jurassic World.

Na konci Jurassic World 2 sme boli svedkami mnohých debilných scén. Jedna však nad tými ostatnými rázne vyčnievala. Ide o moment, kedy sa precitlivené dieťa rozhodne vypustiť dinosaurov do voľnej prírody. USA tak začnú okupovať rôzne druhy pradávnych živočíchov, z ktorých mnohé sú mäsožravé. Dievčatko sa tak rozhodlo zabiť desiatky, pravdepodobne aj stovky ľudí. 

Presne tento nový status skúma Colin Trevorrow (Jurassic World 1 a blížiaci sa tretí diel). V krátkom filme Battle at Big Rock sa pozeráme na rodiny oddychujúce v národnom parku Big Rock  rok po udalostiach druhého dielu. André Holland a Natalie Martinez tam so svojimi deťmi najprv zažijú menší súboj dinosaurov, len aby o sekundy neskôr začali bojovať o svoje vlastné životy. Ide o skvelý a dynamický kraťas.

Od začiatku je však jasné, že v tomto prípade dopadne všetko dobre, čo trochu uberá na intenzite a atmosfére. Skvele to však ukazuje svet, do ktorého sa zrejme v Jurassic World 3 vydáme. Toho sa v kinách dočkáme 11. júna 2021.

PS: Odporúčame sledovať až do konca

Domů
Sdílet
Diskuse