Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2019 17:37
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Mocný Zaklínač bojuje v akčním traileru s nebezpečnými monstry. Netflix odhalil datum premiéry

Mocný Zaklínač bojuje v akčním traileru s nebezpečnými monstry. Netflix odhalil datum premiéry
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tak co, už odpočítáváš dny?

Ještě 11. září publikoval holandský Netflix na svém Twitteru zprávu, kde odhalil několik seriálových premiér. Mezi nimi jsme našli i mimořádně očekávanou adaptaci Witchera alias Zaklínače.

Administrátor však daný příspěvek smazal, ale mnozí nadšenci si stihli všimnout, že premiéra seriálu s charismatickým Henrym Cavillem a jeho Geraltem je plánována na 17. prosinec tohoto roku. Čerstvý trailer ale ukazuje, že Zaklínač bude na Netflixu dostupný 20. prosince.

Potěšující zprávou pro diváky, kteří rádi sledují filmy a seriály s dabingem, je také informace, že se Zaklínače dočkáme i v českém znění. Osobně ale v redakci určitě upřednostníme hlasy původních herců.

Pokud patříš mezi čtenáře knižní předlohy, určitě ti neušlo, že jsme v minulém traileru mohli pozorovat Geralta bojujícího se Strygou. Kromě toho jsi mohl vidět i Yennefer či Istredda z povídky A Shard of Ice. Více detailů najdeš v rozboru k předešlé upoutávce. Všechny ostatní informace o seriálu jsou umístěny v tomto vlákně.

Doporučeno
Kromě Geralta uvidíme v 1. sérii Zaklínače množství knižních postav. Seznam se s Yen, Ciri a trpaslíky Kromě Geralta uvidíme v 1. sérii Zaklínače množství knižních postav. Seznam se s Yen, Ciri a trpaslíky 20. července 2019 15:19
Domů
Sdílet
Diskuse