Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2019 11:56
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Gangsterka The Irishman bude s 3 a pol hodinami najdlhším filmom Martina Scorseseho

Gangsterka The Irishman bude s 3 a pol hodinami najdlhším filmom Martina Scorseseho
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Sacha Baron Cohen sa stane agentom Mossadu

Netflix zverejnil prvý trailer pre minisériu The Spy so Sacha Baron Cohenom v hlavnej úlohe. Ten si v príbehu podľa skutočných udalostí zahrá Eliho Cohena, izraelského úradníka, ktorý sa stane tajným agentom Mossadu v hlbokom a dlhoročnom utajení v Sýrii. Za scenárom aj réžiou stojí Gideon Raff (Prisoners of War, Homeland) a z hercov sa ďalej ukáže Hadar Ratzon Rotem či Waleed Zuaiter. Všetky epizódy budú sprístupnené 6. septembra (září) 2019.

Seriál The New Pope odhalil skvelé debutové zábery

Pokračovanie seriálu The Young Pope, ktoré tentokrát ponesie názov The New Pope, sa nám konečne predstavilo prvými zábermi. V novej sérii sa okrem Lennyho (Jude Law) ukáže aj Giovanni Paolo III (John Malkovich), ktorý by mal byť zdanlivým nástupcom Lennyho pápežstva. Presný dátum premiéry zatiaľ poznáme, no môžeš sa tešiť aj na účasť Sharon Stone či Marylina Mansona.

Steven Soderbergh predstavil svoju novinku

Streamovací gigant Netflix sa s divákmi podelil aj o ukážku zo svojej dramédie The Laundromat. Jej príbeh je založený na skutočnom škandále Panama Papers, v ktorom sa do novín dostali milióny dokumentov advokátskej firmy spravujúcej cez 200 000 účtov. Za réžiou stojí Steven Soderbergh (trilógia Ocean's Eleven), o scenár sa postaral Scott Z. Burns (The Bourne Ultimatum) a z hercov sa objaví Gary Oldman, Antonio Banderas aj Meryl Streep. Snímka dorazí na Netflix 18. októbra (říjen) 2019.

The Irishman bude mať 210 minút

Blížiaca sa gangsterka The Irishman od slávneho Martina Scorseseho bude mať 3 a pol hodiny, čo je režisérov doposiaľ najdlhší film. Premiéru si odbije 27. septembra (září) 2019 na filmovom festivale v New Yorku a do vybraných kín sa následne dostane 1. novembra (listopad). Na Netflixe si potom snímku diváci užijú 27. novembra. Pre viac informácií vstúp do tohto vlákna.

Domů
Sdílet
Diskuse