Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2019 5:00
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Tvůrci Stranger Things už pracují na 4. sérii. Slibují velmi odlišný zážitek a odpovědi na všechny otázky

Tvůrci Stranger Things už pracují na 4. sérii. Slibují velmi odlišný zážitek a odpovědi na všechny otázky
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY HBO MAX
Uložit Uložené

Opět jsme si pro tebe přichystali dávku skvělých filmových i seriálových zpráv.

Máme tu další přehled novinek ze světa filmu a seriálu. I dnes se v naší pravidelné rubrice Snídaně s Filmkultem dozvíš všechny podstatné informace z posledních dní.

Úspěšný indický seriál od Netflixu láká na 2. sérii

Netflix zveřejnil trailer pro druhou sérii svého indického seriálového krimi Sacred Games. Hlavním hrdinou bude opět inspektor Sartaj Singh (Saif Ali Khan), který si musí po smrti gangstera jménem Ganesha Gaitondea (Nawazuddin Siddiqui) spojit kousky skládačky, aby se připravil na blížící se válku. Všechny epizody 2. série budou zpřístupněny 15. srpna 2019.

Hardcore plošinovka Cuphead se dočká seriálu

A u Netflixu ještě zůstaneme. Streamovací gigant totiž ve spolupráci se společností King Features Syndicate a studiem MDHR přinese na obrazovky seriálové zpracování hardcore plošinovky Cuphead. Jeho název bude The Cuphead Show! a zaměří se na bratry Cupheada a Mugmana. Objevit by se však měly i jiné postavy. Na další informace si budeme muset ještě počkat.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix

Streamovací služba HBO Max bude spuštěna na jaře 2020

Společnost WarnerMedia odhalila název své streamovací služby. Jmenuje se HBO Max a získala exkluzivní práva na seriály Friends, The Fresh Prince of Bel Air, Pretty Little Liars, jakož i na všechny série stanice The CW produkované studiem Warner Bros., které se začnou vysílat od podzimu 2019 (Batwoman či Riverdale spin-off Katy Keene). HBO Max odstartuje na jaře 2020, a to s 10 000 hodinami prémiového obsahu. Další originální projekty najdeš zde.

Raňajky
Raňajky Zdroj: WarnerMedia

Na 4. sérii Stranger Things se už pracuje

Tvůrci Stranger Things Matt a Ross Dufferovi v nedávném rozhovoru pro magazín Entertainment Weekly prozradili, že hlavní pilíře příběhu mají naplánované dopředu (Billyho a Rusy ve třetí sérii měli vymyšlené již během druhé). A tak to je momentálně i s tou čtvrtou.

Doporučeno
PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamu v březnu. Čeká tě sci-fi od tvůrců Hry o trůny a politická satira s Kate Winslet PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamu v březnu. Čeká tě sci-fi od tvůrců Hry o trůny a politická satira s Kate Winslet 1. března 2024 8:00

Základní body už znají, takže nyní je plánují už jen vyplnit dalšími detaily. Dodali také, že 4. série má být velmi odlišná. Přidal se k nim však i režisér Shawn Levy, který se nechal slyšet, že nadcházející série odpoví na všechny otázky, které zůstaly viset ve vzduchu po finále Stranger Things 3.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Netflix
Domů
Sdílet
Diskuse