Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2019 14:02
Čas čtení 0:49
Oskar Almássy

Jeden z najlepších seriálov Netflixu menom Glow sa vracia s 3. sériou. Ženské wrestlerky sa v nej vydajú ovládnuť Las Vegas

Jeden z najlepších seriálov Netflixu menom Glow sa vracia s 3. sériou. Ženské wrestlerky sa v nej vydajú ovládnuť Las Vegas
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

10 nových epizód dorazí na Netflix už začiatkom tohto augusta.

Od druhej série populárneho seriálu s názvom GLOW ubehol už takmer jeden celý rok (našu recenziu nájdeš tu), no a keďže streamovací gigant menom Netflix potvrdil aj príchod série s poradovým číslom tri, bolo skutočne iba otázkou času, kedy sa nám tento projekt predstaví nejakými tými novými zábermi. A tie teraz na našu radosť skutočne dorazili. Vychutnaj si debutový trailer.

V nadchádzajúcej tretej sérii sa hlavné ženské hrdinky vydajú do Vegas, kde zistia, že toto mesto je oveľa viac trblietavé, než si vôbec predstavovali. A zatiaľ čo Ruth (Alison Brie) bojuje s komplikáciami v osobnom živote, Debbie (Betty Gilpin) robí pokroky ako producentka. Zároveň ju však zožiera vzdialenosť medzi ňou a jej synom.

Okrem vyššie spomínaných herečiek si zahrá aj Marc MaronGeena DavisSydelle Noel, Britney Young, Kate Nash, Britt Baron, Jackie Tohn, Gayle Rankin, Kia Stevens, Chris Lowell, Kimmy Gatewood, Rebekka Johnson, Sunita Mani, Marianna Palka, Ellen Wong, Shakira Barrera, Bashir Salahuddin, Rich Sommer či Victor Quinaz. Všetkých 10 epizód tretej série bude na Netflixe sprístupnených 9. augusta (srpen) 2019.

Glow
Glow Zdroj: Netflix
Mohlo by ťa zaujímať:
20 najlepších seriálov od Netflixu
10 zaujímavostí o Gal Gadot, o ktorých si (možno) nevedel
Citáty o láske z obľúbených seriálov a filmov. Výroky plné citov z Euphorie, Priateľov aj Harryho Pottera
Domů
Sdílet
Diskuse