Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2019 4:00
Čas čtení 1:11
Dušan Šutarík

V zajetí démonů 3 se už začíná natáčet. V příběhu bychom se měli dočkat vlkodlaků

V zajetí démonů 3 se už začíná natáčet. V příběhu bychom se měli dočkat vlkodlaků
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Všechny podstatné novinky na jednom místě.

Máme tu další vydání naší rubriky Snídaně s Filmkultem. I dnes jsme pro vás připravili výběr všech podstatných filmových a seriálových novinek.

V zajetí démonů 3 se už natáčí 

Herečka Vera Farmiga na svém twitterovém účtu oznámila začátek natáčení V zajetí démonů 3. Režíruje Michael Chaves (The Curse of La Llorona). V nové části bychom se namísto démonů měli dočkat vlkodlaků. Premiéra je stanovena na 11. září 2020.

Co uvidíme na letošním D23? 

Na letošním D23 společnosti Disney budou mít návštěvníci možnost prohlédnout si první záběry z filmů a seriálů jako Lady a Tramp, The Mandalorian a mnoha dalších. Tyto tituly budou k dispozici na speciální streamovací platformě Disney+.

Měli bychom se dočkat nových informací i o chystaných marvelovkách či nejnovějším dílu Star Wars. D23 se uskuteční 23.–25. srpna  tohoto roku. Podrobné informace naleznete na této stránce.

ranajky
ranajky Zdroj: Walt Disney/Lucasfilm

Simon Pegg a Nick Frost chystají nový horor 

Komediální duo Simon Pegg a Nick Frost se spojilo se společností Orion Pictures při tvorbě hororu Salvata. Příběh se bude točit kolem rodiny, která si na dovolenou zajede na izolovaný švédský ostrov. Tam ale pobíhá sériový vrah. Pegg a Frost budou produkovat, přičemž Frost se bude podílet i na scénáři.

ranajky
ranajky Zdroj: Universal Pictures

Na plátno se chystá další komiksovka 

Adaptaci komiksu Jiu Jitsu na plátno přivede Dimitri Logothetis (jeden z autorů původního komiksu). V hlavních rolích uvidíme Nicolase Cage, Franka Grilla a Ricka Yuna. První klapka padne 24. června 2019.

ranajky
ranajky Zdroj: RLJ Entertainment

Přichází nový seriál od tvůrců BoJack Horseman

Nový seriál s názvem Undone, pod kterým jsou podepsaní i scenáristé úspěšného projektu BoJack Horseman, dorazil s prvním trailerem. Hlavní role si zahrají Rosa Salazar, Bob Odenkirk a Constance Marie. Premiéry se dočkáme v průběhu tohoto roku.

Domů
Sdílet
Diskuse