Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2019 0:52
Čas čtení 1:25
Dušan Šutarík

Prvé fotky odhaľujú novú originálnu pixarovku aj začiatok natáčania sólovky Black Widow

Prvé fotky odhaľujú novú originálnu pixarovku aj začiatok natáčania sólovky Black Widow
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ďalšia várka noviniek na dnešné ráno.

Vítame vás pri ďalších Raňajkách s Filmkultom. Začneme s Black Widow, ale reč príde aj na The New Mutants či posledný projekt Stana Leeho.

Black Widow sa už nakrúca

Scarlett Johansson už zarezáva na pľace marvelovky Black Widow. Režíruje Cate Shortland a okrem Johansson uvidíme aj Rachel Weisz, Davida Harboura a Florence Pugh. Zatiaľ nevieme, kedy sa dočkáme premiéry. Fotky z nakrúcania si môžete pozrieť na tejto adrese.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

Nová pixarovka nás zavedie medzi elfov

Štúdio Pixar sa chystá divákov ohromiť ďalším animákom. Onward režíruje Dan Scanlon (Monsters University) a hlavnými hrdinami budú dvaja elfskí bratia (s hlasmi Chrisa Pratta a Toma Hollanda).

Tí sa vydajú na dobrodružstvo, aby zistili, či na svete ešte existuje nejaká mágia. Premiéra je stanovená na 6. marca (březen) 2020 a nižšie si môžete vychutnať prvé obrázky a plagát.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Pixar

Hororovú komiksovku The New Mutants čakajú ďalšie dotáčky

Problémami stíhaná komiksovka The New Mutants na tom stále nie je dobre. Podľa najnovších informácií bude snímka potrebovať ďalšie kolo dotáčok. V dôsledku toho sa premiéry dočkáme až 3. apríla 2020. Premiéra pritom mala byť už v roku 2018.

Tvorcovia X-Men: Dark Phoenix menili koniec filmu

Aj štáb komiksovky X-Men: Dark Phoenix zažíva pomerne krušné časy. Okrem náročných dotáčok nás v kinách čaká aj úplne iný záver. Podľa Jamesa McAvoya, ktorý hrá Charlesa Xaviera, sa však zmeny museli urobiť.

„Bolo tam až príliš veľa podobností a paralel s iným superhrdinským filmom, ktorý pred časom vyšiel,“ povedal herec. Konkrétnu snímku síce nepomenoval, ale zrejme pôjde o jeden film z trojice Thor: Ragnarok, Captain Marvel či Avengers: Infinity War. X-Men: Dark Phoenix režíruje Simon Kinberg a premiéra Dark Phoenix sa na Slovensku uskutoční 6. júna (červen) 2019.

Posledný projekt Stana Leeho bude animovaný seriál

Stan Lee nás síce navždy opustil, ale ešte stihol do zásoby natočiť niekoľko cameo rolí, ktorých sa dočkáme v nasledujúcich marvelovkách. Medzi jeho úplne posledné projekty však patril animovaný seriál Superhero Kindergarten,, v ktorom bude účinkovať aj Arnold Schwarzenegger.

Ten stvárni Arnolda Armstronga, obyčajného učiteľa telocviku, ktorý nadobudne superschopnosti a stane sa z neho hrdina Captain Courage. V epizódach bude trénovať deti, ktoré sú nadané podobnými schopnosťami a majú sa stať novou generáciou superhrdinov.

Sólovka Black Widow sa už nakrúca. Vychutnajte si prvé fotky priamo z pľacu
Sólovka Black Widow sa už nakrúca. Vychutnajte si prvé fotky priamo z pľacu Zdroj: Marvel Studios/Disney
Domů
Sdílet
Diskuse