Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2019 5:00
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Finále Game of Thrones je nejhůře hodnocenou sérií celého seriálu

Finále Game of Thrones je nejhůře hodnocenou sérií celého seriálu
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Máme tu další dávku zpráv ze světa filmu i seriálu.

Start do nového pracovního týdne se ani tentokrát neobejde bez naší rubriky Snídaně s Filmkultem, která tě již tradičně seznámí s nejzajímavějšími novinkami z posledních dní.

Russell Crowe obtěžuje své kolegyně ve slibné minisérii

Stanice Showtime zveřejnila už i oficiální trailer pro minisérii The Loudest Voice. Ta bude vycházet z knihy The Loudes Voice in the Room (obsahuje rozhovory s více než 600 lidmi) od Gabriela Shermana a zaměří se na pád zakladatele Fox News Rogera Ailese, který čelil několika obviněním ze sexuálního obtěžování.

Zahrají si Russell Crowe, Naomi Watts, Sienna Miller, Seth MacFarlane, Simon McBurney, Annabelle Wallis, Aleksa Palladino, Josh Charles či Josh Stamberg a premiéra je naplánována na 30. června 2019.

2. série Big Little Lies se připomíná další ukázkou

U seriálů ještě zůstaneme, protože oficiálním trailerem se připomněla i druhá série Big Little Lies od televize HBO. Ta naváže na finále té první. Za režií stojí Andrea Arnold (American Honey) a kromě návratu hlavních postav v podání hereček jako Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern a Zoë Kravitz uvidíme například i Meryl Streep. Premiéra je naplánována na 9. června 2019.

Zendaya je hvězdou seriálu o experimentování s drogami a sexem

Stanice HBO se však pochlubila i novým trailerem pro nadcházející seriál Euphoria. Ten bude vycházet ze stejnojmenného izraelského projektu a poví nám příběh skupiny zmatených středoškoláků, kteří bojují se světem drog, sexu, hledáním vlastní identity, traumaty, láskami a přátelstvími.

Hlavní roli si zahraje Zendaya (Spider-Man: Homecoming), ale kromě ní se objeví i Maude Apatow, Eric Dane, Storm Reid, Sydney Sweeney, Alge Smith, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Hunter Schafer či Austin Abrams. Premiéra je naplánována na 16. června 2019.

Cate Blanchett v lákavé komedii uteče od rodiny

Po odložené premiéry se nám snímek Where'd You Go Bernadette opět připomíná, a to dalším trailerem. Hlavní hrdinkou bude manželka a matka, která jednoho dne zmizí. Její 15letá dcera a manžel tak začnou pátrat po tom, co se jí stalo.

Za scénářem i režií stojí Richard Linklater (trilogie Before Sunrise) a zahrají si Cate Blanchett, Billy Crudup, Kristen Wiig, Emma Nelson, James Urbaniak, Judy Greer, Troian Bellisario, Zoe Chao či Laurence Fishburne. Česká premiéra je naplánována na 22. srpna 2019.

Finále Game of Thrones má nejhorší hodnocení ze všech sérií

Podle skóre na portálu Rotten Tomatoes je finále Game of Thrones nejhůře hodnocenou sérií v historii seriálu. Po 4 epizodách je průměrné hodnocení na 77 %, a pokud by i zbývající 2 části dostaly plných 100%, stále by 8. série zůstala tou vůbec nejhorší hodnocenou ze všech.

Domů
Sdílet
Diskuse