Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2019 15:12
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Shrek oslavil 18. narozeniny

Shrek oslavil 18. narozeniny
Zdroj: DreamWorks Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Už se cítíš starý?

První díl celosvětově známé animované pohádky Shrek mohli čeští diváci poprvé vidět 19. července 2001, ale v Americe snímek sledovali už 22. dubna. Hlasy jednotlivým hrdinům v původním znění propůjčili slavní herci jako Mike Myers (Shrek), Cameron Diaz (princezna Fiona) či Eddie Murphy (Oslík).

První dvě části byly diváky i kritiky přijaty s nadšením, ale trojka a čtyřka se v moc dobrém světle nepředvedly. To si zřejmě uvědomili i filmaři, a proto se jeden z tvůrců Chris Meledandri pro Variety vyjádřil, že má sérii se Shrekem čekat restart.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Wilkinson.C (@wwilkinson.c),

Kromě série se Shrekem byl svět zeleného zlobra doplněn i o spin-off Puss in Boots, tedy Kocoura v botách (Antonio Banderas). Ten by se měl v roce 2021 dočkat svého pokračování. O příběhu nového Shreka zatím nevíme prakticky nic, ale Meledandri prozradil, že by byl rád, kdybychom z úst hrdinů slyšeli hlasy původní herecké sestavy.

„Samozřejmě, můžete udělat kompletní předělávku, ale v tomto případě bych rád vyslechl své nostalgické pocity a vrátil se k těm původním postavám. Výzvou pro nás bude, abychom se dostatečně odlišili a našli vlastní cestu, aby diváci neměli pocit, že sledují další sequel,“ prohlásil pro Variety Meledandri.

Shrekovi k jeho 18. narozeninám samozřejmě blahopřejeme a přejeme mu, aby se kvalitativně navrátil ke svým kořenům.

Domů
Sdílet
Diskuse