Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2019 13:24
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Robert Downey Jr. je jediným hercem, který četl kompletní scénář pro Avengers: Endgame

Robert Downey Jr. je jediným hercem, který četl kompletní scénář pro Avengers: Endgame
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Představitel Tonyho Starka si získal důvěru režisérů.

Studio Marvel je známé tím, že se ze svých nejočekávanějších filmů snaží odhalit co nejméně, aby divákům zbytečně nekazilo zážitek ještě před návštěvou samotného kina. Jak ses však mohl přesvědčit v našem nedávném článku o Tomu Hollandovi, tvůrci z Marvel Studios zavádějí dokonce i své vlastní herecké hvězdy.

Některým z nich tak dávají například pouze neúplné či falešné scénáře, ale občas (jako v případě výše zmíněného Hollanda či Marka Ruffala, kterému se více než půl roku před premiérou Avengers: Infinity War podařilo prozradit konec) herci dostanou výhradně repliky jejich postav. A nic jiného. Mnoho herců proto vůbec netuší, jak vlastně Avengers: Endgame skončí.

Endgame Script
Endgame Script Zdroj: Marvel Studios

To ale není případ Roberta Downeyho Jr. Podle vyjádření režisérů Anthonyho a Joea Russů je totiž představitel Tonyho Starka jediným hercem z MCU, který měl k dispozici kompletní scénář pro Endgame. A je to zcela pochopitelné. Downey totiž neprozrazuje detaily MCU filmů a byl to právě on, kdo nakopl celé komiksové univerzum, přičemž i díky němu se dokázalo dostat tam, kde je dnes.

Co se týče jeho parťáka Chrise Evanse, ten přiznal, že už viděl první polovinu Avengers: Endgame. Zda se mu ale dostal do rukou i celý scénář, už neprozradil. Určitě se ale shodneme na tom, že čím méně lidí zná kompletní příběh, tím lépe pro všechny.

Premiéra snímku je u nás naplánována na 25. dubna 2019, a pokud si ji plánuješ vychutnat za nejlepších možných podmínek, rozhodne zajdi do IMAXu. Pro více informací klikej sem.

Na závěr přikládáme nedávný rozhovor s režiséry Russovými

Robert Downey Jr. je jediným hercom z MCU, ktorý čítal kompletný scenár pre Avengers: Endgame
Robert Downey Jr. je jediným hercom z MCU, ktorý čítal kompletný scenár pre Avengers: Endgame
Domů
Sdílet
Diskuse