Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2019 23:29
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Marvelácké seriály na Disney+ budou důležitou součástí příběhu MCU po událostech Avengers: Endgame

Marvelácké seriály na Disney+ budou důležitou součástí příběhu MCU po událostech Avengers: Endgame
Zdroj: Disney/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kevin Feige ujišťuje, že si na seriálech dají záležet.

Už koncem tohoto roku nás čeká příchod nové streamovací služby Disney+. Co přesně na ní kromě předešlé tvorby Disney uvidíme, si povíme někdy jindy. Vůbec toho totiž nebude málo. Dnes se opět zaměříme na MCU, protože Kevin Feige a jeho Marvel Studios budou kreativně produkovat minisérie s herci z MCU zastupující své role v krátkých seriálech.

Podle všeho se budou všechny odehrávat až po Avengers: Endgame. Na rozdíl od všech předešlých Marvel seriálů, na tyto nebude mít Jeph Loeb žádný vliv. Šéf filmové divize Marvelu bude od všeho odstřižen, a tak se můžeme spolehnout, že se dočkáme kvalitního obsahu.

Marvelácke seriály na Disney+ budú dôležitou súčasťou príbehu MCU po udalostiach Avengers: Endgame
Marvelácke seriály na Disney+ budú dôležitou súčasťou príbehu MCU po udalostiach Avengers: Endgame Zdroj: Disney/Marvel Studios

Zatímco Daredevil a spol. se ve světě MCU s ostatními postavami neobjeví, nebude to případ seriálů na Disney+. Feige ujišťuje, že budou úzce propojeny s tím, jak skončí Endgame a jaký vliv to bude mít na celé MCU. Prozradil, že na těchto projektech pracují již značně dlouho, stále však nejsou připraveni oznámit nic kromě minisérie pro Lokiho.

Víceméně ale můžeme počítat se seriálem pro Scarlet Witch/Visiona a týmovku Buckyho/Winter Soldier se Samem/Falconem. Co dál, ukáže až čas. Všechny seriály by měly být minisérie hlouběji se nořící do charakterů postav, které nedostaly tolik prostoru ve filmech.

Domů
Sdílet
Diskuse