Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2019 14:45
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

J. J. Abrams oznámil konec natáčení Star Wars IX dojemnou fotkou s ústředním triem

J. J. Abrams oznámil konec natáčení Star Wars IX dojemnou fotkou s ústředním triem
Zdroj: Disney/Lucasfilm
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek teď putuje do postprodukce. Snad se tedy v nejbližší době dočkáme i dalších obrázků.

Jak už jistě mnozí z vás vědí, nadcházející Epizoda Star Wars dá poslední sbohem rodu Skywalkerů a zároveň bude představovat závěr jedné velké éry. Koneckonců, všechno, co o Star Wars: Episode IX momentálně víme, ti kolega Jakub nedávno shrnul v obsáhlejším článku.

A přestože se premiéry snímku dočkáme až koncem tohoto roku, natáčení už skončilo. Tuto zprávu oznámil režisér J. J. Abrams (Mission: Impossible III, Star Trek, Star Wars: The Force Awakens) prostřednictvím svého účtu na Twitteru, přičemž se pochlubil i zveřejněním dojemné fotky s Daisy Ridley, Johnem Boyegou a Oscarem Isaacem.

„Zdá se to nemožné, ale dnes jsme dokončili natáčení Epizody IX. Neexistuje dostatečný způsob, jak poděkovat tomuto opravdu magickému štábu a obsazení. Jsem vám navždy zavázán,“ dodal v příspěvku Abrams. S prací ale rozhodně neskončili. Snímek nyní totiž poputuje do postprodukce, kde bude dotažen do finální podoby.

Tu v našich kinech uvidíme 19. prosince 2019. Snad se tedy po výše přiložené fotografii dočkáme v nejbližší době i nějakých dalších, abychom si mohli trošku zapolemizovat. Pro více informací o Star Wars: Episode IX klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse