Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2019 6:00
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Připravovaný Breaking Bad film s Jessem Pinkmanem si odbude premiéru na Netflixu

Připravovaný Breaking Bad film s Jessem Pinkmanem si odbude premiéru na Netflixu
Zdroj: Fox Searchlight
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dnešní Snídaně je opět nabitá množstvím novinek nejen z Hollywoodu.

I dnes se podíváme na nejnovější zprávy ze světa filmů a seriálu, které se nám nevešly do samostatných článků. Vítej u další Snídaně s Filmkultem.

Breaking Bad film bude mít premiéru na Netflixu

Podle nejnovějších zpráv bude chystaný Breaking Bad film, který napíše i zrežíruje Vince Gilligan (seriály Breaking Bad, Better Call Saul) premiérovat na obrazovkách stanice AMC a streamovací společnosti Netflix, přičemž o něco dříve si ho diváci užijí právě na druhé jmenované platformě.

O příběhu však stále nevíme prakticky nic. Snad jen tolik, že by měl sledovat útěk uneseného muže a jeho pátrání po svobodě. Ve snímku by se měl podle zahraničních zdrojů určitě objevit Aaron Paul v roli Jesseho. Účast Bryana Cranston je zatím sporná.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Sony Pictures Television

Yondu z Guardians of the Galaxy si zahrál v 3. sérii True Detective

Pokud sleduješ momentálně probíhající 3. sérii True Detective a viděl jsi i v pořadí 6. epizodu, tak jsi určitě zaregistroval i jméno Hoyta v tom, tedy záhadného boháče a majitele Hoyt Foods. Co jsi však možná už nepostřehl, bylo, že tuto postavu ztvárnil herec Michael Rooker, který se jako Hoyt objevil na jedné fotce.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

Z Black Panthera se stane veterán z Vietnamu

Chadwick Boseman si zahraje hlavní roli v připravovaném filmu Da 5 Bloods, který pro Netflix natočí režisér Spike Lee (BlacKkKklansman). Příběh tohoto dramatu se bude soustředit na veterány z války ve Vietnamu, kteří se vrátí zpět do džungle, aby našli svou ztracenou nevinnost. 

O scénář se postarají Danny Bilson (The Rocketeer), Paul DeMeo (hry Metro: Last Light, Darksiders II) a Matthew Billingsly (asistoval u filmů The Good Thief, White Oleander), no a kromě Bosemana si zahraje i Delroy Lindo.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

Oscarová herečka z pecky Tři billboardy kousok za Ebbingem se stane kočovnicí

Společnost Fox Searchlight zveřejnila první obrázky z filmu Nomadland. Hlavní postavu šedesátnice Fern zde ztvární oscarová Frances McDormand, která během hospodářské krize přišla o všechno. Vydá se tedy na americký západ, aby žila jako moderní nomád. Režíruje Chloé Zhao (The Rider) a dále si zahrají i Linda May či Charlene Swank.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Fox Searchlight
Raňajky
Raňajky Zdroj: Fox Searchlight

Pokračování Cesty do Ameriky s Eddiem Murphym má datum premiéry

Chystaná komedie Coming To America 2 si svou premiéru odbude 7. srpna 2020. Snímek zrežíroval Craig Brewer (Footloose, Black Snake Moan) a scénář z pera Barryho Blausteina a Davida Sheffielda (oba Coming to America, Police Academy 2: Their First Assignment) nedávno převzala Kenya Barris (seriál Black-ish).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Paramount Pictures
Domů
Sdílet
Diskuse