Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2018 14:17
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Ďalší Kingsman bez Eggsyho? Taron Egerton potvrdil, že sa v novom diele neobjaví

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Matthew Vaughn pre nás chystá dva nové filmové diely a televízny seriál.

Matthew Vaughn plánuje svojej sérii Kingsman dopriať ešte minimálne dva diely, pričom jeden by mal byť v štýle regulérneho pokračovania a druhý prequelový príbeh. Taron Egerton, ktorý si v predchádzajúcich filmoch zahral Eggsyho, sa však nedávno vyjadril, že sa v ďalšom Kingsman filme neobjaví.

„To samozrejme neznamená, že si už v Kingsman nikdy nezahrám,“ upresnil herec. „Pred pár dňami som sa stretol s Matthewom Vaughnom a stále plánujeme spoločné projekty, ale v ďalšom dobrodružstve z tohto sveta nebudem.“

Ďalší Kingsman bez Eggsyho? Taron Egerton potvrdil, že sa v novom diele neobjaví
Zdroj: 20th Century Fox

Taron Egerton však nenarážal na Kingsman 3, ale práve na prequelový film s názvom Kingsman: The Great Game. Ten sa síce bude nakrúcať zároveň s trojkou, ale do kín zrejme dorazí ešte pred ňou.

Príbeh sa bude odohrávať na začiatku minulého storočia, predstaví nám históriu organizácie Secret Service a hlavnú rolu si pravdepodobne strihne Ralph Fiennes. Zároveň by nám mal byť predstavený nový mladý hrdina menom Condrad, ktorý chce bojovať v prvej svetovej vojne.

Egerton dodal, že námet prequelu je podľa neho „neuveriteľne skvelý“ a divákom prisľúbil, že hoci Eggsyho v The Great Game neuvidia, rozhodne sa s ním nevideli naposledy. Okrem týchto dvoch celovečerákov plánuje Vaughn aj televízny seriál a film s názvom Statesman, ktorý bude o americkej lige špiónov z Kingsman: The Golden Circle.

Ďalší Kingsman bez Eggsyho? Taron Egerton potvrdil, že sa v novom diele neobjaví
Zdroj: 20th Century Fox

Prvý diel Kigsman: The Secret Service si odbil premiéru v roku 2014 a bol z toho obrovský divácky hit. Kritiky boli tiež väčšinou pozitívne, a tak sme v roku 2017 dostali sequel s podtitulom The Golden Circle. Ten už bol prijatý o trochu slabšie, avšak podľa nás išlo stále o kvalitnú akčnú zábavu. 

Na ďalšie kapitoly z tohto svojrázneho sveta sa teda stále tešíme a držíme palce, aby nám Matthew Vaughn opäť doručil kvalitný a zábavný popcorňák. Prequelový Kingsman: The Great Game dorazí do amerických kín 9. novembra (listopad) 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse