Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2018 21:56
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Charlese Mansona si v Mindhunterovi zahraje stejný herec jako v chystaném filmu Quentina Tarantina

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Damon Herriman už dříve ztvárnil vraha – Bruna Hauptmanna ve filmu J. Edgar.

Dnes jsme vás informovali o obsazení Damona Herrimana jako Charlese Mansona ve snímku Once Upon a Time in Hollywood od Quentina Tarantina. Jak se v průběhu odpoledne ukázalo, stejného herce už dříve obsadil David Fincher do nadcházející série Mindhuntera.

Je věcí dohadů, zda se Tarantino inspiroval nebo šlo o kuriózní souhru náhod, nicméně Damon Herriman stráví letos spoustu hodin v kůži jednoho z nejšílenějších psychopatů naší historie. 

Díky oběma projektům si vyzkouší dvě životní etapy kontroverzního kultu známého jako Mansonova rodina. V Tarantinově filmu, který se bude odehrávat v roce 1969 si zahraje lídra v plné síle. Naopak, v Mindhunterovi, jenž se bude odehrávat v 80. letech, bude hnít za mřížemi. 

Kromě Mansona se v Mindhunterovi objeví ještě Syn Samův a BTK Killer, který se objevil už na konci první série. 

A ačkoli byl podle zdrojů magazínu Collider Damon Herriman prvně naverbován k seriálu, dříve jej zřejmě uvidíme v tarantinovce. Ta má premiéru naplánovanou na 26. června (júl) 2019

Mindhunter zatím premiéru určenou nemá, ale obecně se odhaduje, že by jej Netflix měl uvolnit během podzimu 2019.

Domů
Sdílet
Diskuse