Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2018 5:00
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Vědci potvrdili, že Děsivé dědictví je nejstrašidelnějším filmem roku 2018

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejpozoruhodnější novinky a zajímavosti z posledních dní.

Opět jsme tu s naší pravidelnou rubrikou Snídaně s Filmkultem. Dnes se kromě skvělého Děsivého dědictví podíváme na novinku Nicole Kidman a představíme si projekt, který bude režírovat Natalie Portman. 

Děsivé dědictví

Prokleté dědictví je nejděsivějším hororem roku 2018. To není jen názor většiny kritiků, ale nyní už i vědců. Ti na vzorku 20 diváků sledovali jejich srdeční tep, resp. to, jak se během filmu měnil.

Normální tep člověka je někde mezi 60 a 80 údery za minutu. Během nejmrazivějších částí Děsivého dědictví však někteří z diváků vykazovali až 160 úderů za minutu, jak si můžete ověřit i ve statistice níže.

Snímek Ariho Astera je momentálně přístupný prostřednictvím VOD, na Blu-ray a DVD nosičích vyjde 19. září 2018 a bude obsahovat 9 scén, které byly z filmu vystřiženy.

Vědci potvrdili, že Děsivé dědictví je nejstrašidelnějším filmem roku 2018
Zdroj: A24/Movieweb

Natalie Portman v dvojroli

Oscarová Natalie Portman se chystá na další hereckou výzvu. Ztvární totiž sestry Ester a Pauline Friedmanové. Ty byly už od svého narození k nerozeznání. Nosily stejné šaty, později měly dvojnásobnou svatbu a nakonec obě skončily jako novinářky. 

Je však jen otázkou času, kdy se do jejich vztahu vkrade žárlivost a soutěživost. Zatím nepojmenované drama bude Natalie Portman i režírovat. 

Vědci potvrdili, že Děsivé dědictví je nejstrašidelnějším filmem roku 2018
Zdroj: Fox Searchlight

Destroyer 

Kriminální thriller Destroyer s Nicole Kidman v hlavní roli dorazil s prvním obrázkem, na kterém je vidět, že známá herečka prošla poměrně drastickou proměnou. Snímek režíruje Karyn Kusama a hlavní hrdinkou bude detektivka Erin Bell (Kidman).

Ta se jako tajná agentka infiltrovala do gangu, což mělo v tragické následky. Po letech se však lídr gangu opět objeví a na povrch se vyplavují staré vzpomínky. Snímek bude mít premiéru na filmovém festivalu v Torontu, do široké americké distribuce se dostane 25. prosince 2018.

Vědci potvrdili, že Děsivé dědictví je nejstrašidelnějším filmem roku 2018
Zdroj: Annapurna Pictures

Freaks

Dramatický sci-fi thriller Freaks si svou premiéru odbude v rámci filmového festivalu v Torontu, my se zatím můžeme podívat na první trailer. Z něj však zatím nemůžeme příliš vyčíst, oč ve filmu vlastně půjde.

Oficiální synopse říká, že malá dívka po útěku svého paranoidního otce odhalí, že za dveřmi jejího domu leží bizarní a nepřátelský svět. Scénář a režii má na starosti Zach Lipovský.

It’s Always Sunny In Philadelphia

Seriál It's Always Sunny In Philadelphia si brzy odbude svou 13. sérii a právě k ní vám přinášíme oficiální trailer. Premiéra je naplánována na 5. září 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse