Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2018 7:35
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Matt Reeves prezradil, ako pokračujú prípravy sólovky The Batman a Guillermo del Toro chystá viacero originálnych fantasy hororov

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Adaptácia novely Nightflyers zatiaľ vyzerá celkom lákavo. Dúfajme, že sa projekt vydarí.

Naša rubrika Raňajky s Filmkultom vám ponúka novinky zo sveta filmu aj v tento deň. Okrem traileru k Nightflyers sa dozviete napríklad aj to, ako prebiehajú práce na DC snímke The Batman od Matta Reevesa.

The Batman

O chystanej DC komiksovke The Batman, ktorá vzniká pod dohľadom Matta Reevesa, sme už dlhšie nič nepočuli. Režisér však vyslal síce malý, ale nádejný signál. Fanúšik sa ho na Twitteri opýtal, či ide práca na sólovke netopierieho muža hladko. „Ide to veľmi, veľmi dobre, vďaka!“ odpísal Reeves. „Nemôžem byť nadšenejší!“

Oficiálne je stále ako predstaviteľ uvádzaný Ben Affleck, hoci iné zdroje naznačujú, že s DC plánuje skončiť. Nahradiť by ho mohol Jon Hamm (Baby Driver) či Karl Urban (Dredd). Kolujú tiež zvesti, že The Batman sa možno bude odohrávať mimo DC vesmír, podobne ako chystaná sólovka Jokera.

Nightflyers

Adaptácia novely Nightflyers od Georgea R. R. Martina (Game of Thrones) si už na naše stránky cestu našla. Teraz tu máme ďalšiu krátku ukážku.

Miniséria bude pozostávať z 8 epizód a pôjde o sci-fi horor o skupine astronautov, ktorých životy sa ocitnú v nebezpečenstve, keď narazia na záhadnú mimozemskú loď. Herecky sa predstavia Gretchen Mol, David Ajala či Angus Sampson. Seriálu sa dočkáme túto jeseň.

Guillermo del Toro

Štúdio Fox Searchlight Pictures podpísalo dohodu o spoluprácu s oscarovým režisérom a scenáristom Guillermom del Torom (The Shape of Water). Režisér pre nich vyprodukuje, napíše či zrežíruje niekoľko chystaných projektov v žánri horor, sci-fi a fantasy.

V štúdiu chystajú pre tieto filmy novú divíziu a samotný del Toro sa vyjadril, že je poctený možnosťou vytvárať snímky práve pre Fox Searchlight. So štúdiom už spolupracoval pri svojej chválenej oscarovke The Shape of Water.

Matt Reeves prezradil, ako pokračujú prípravy sólovky The Batman a Guillermo del Toro chystá viacero originálnych fantasy hororov
Zdroj: Fox Searchlight Pictures

Catch 22

Hugh Laurie (Dr. House) sa pridáva k televíznemu projektu Catch-22 (Hlava 22). Adaptáciu slávneho románu Josepha Hellera má pod palcom George Clooney, ktorý bude spolurežírovať, produkovať a zahrá si aj plukovníka Cathcarta.

V úlohe Yossariana uvidíme Christophera Abbota a Laurie si strihne Majora de Coverleyho. Dátum premiéry zatiaľ nie je známy.

Matt Reeves prezradil, ako pokračujú prípravy sólovky The Batman a Guillermo del Toro chystá viacero originálnych fantasy hororov
Zdroj: NBCUniversal Television Distribution
Domů
Sdílet
Diskuse