Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2018 14:55
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Režisérom 25. Jamesa Bonda sa oficiálne stáva Danny Boyle, autor filmov, ako Steve Jobs, Trainspotting či Miliónar z Chatrče

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Natáčanie by malo začať ešte tento rok.

Konečne, odfúkli si mnohí. Bol najvyšší čas, aby sme sa oficiálnou cestou dozvedeli, ktože to zrežíruje toho 25. Bonda, zrejme posledného s Danielom Craigom. Bude ním v posledných týždňoch špekulovaný Danny Boyle, režisér snímok, ako Steve Jobs, Trainspotting (a 2), 127 Hodín, Sunshine, Tranz či Milionár z Chatrče.

Nepochybne ide o skvelú voľbu pre uzavretie Craigovej kapitoly. Teraz už len dúfame, že nového Bonda sa o pár rokov neskôr skutočne zhostia ako Villeneuve, tak Nolan. Dovtedy je však čas zažiariť na Dannyho strane. 

Ten momentálne pracuje na zatiaľ nepomenovanej komédii pre štúdio Universal, a to so scenáristom Richardom Curtisom (Love Actually, About Time). O tejto snímke sme vás v krátkosti informovali aj v nedávnej časti našej rubriky Raňajky s Filmkultom.

Čo sa samotnej bondovky týka, tú by chcel začať natáčať ešte koncom tohto roka, keď dokončí produkciu vyššie spomínaného filmu. S nadchádzajúcou snímkou o slávnom agentovi 007 mu pomôže jeho dlhoročný kolaborant John Hodge (Tranz, Trainspotting, The Beach), ktorý v týchto chvíľach už píše scenár.

Snáď sa teda všetko stihne a Boyle doručí novú bondovku načas. Premiéra filmu je totiž naplánovaná na 8. novembra (listopad) 2019. Ste spokojní s výberom režiséra?

Režisérom 25. Jamesa Bonda sa oficiálne stáva Danny Boyle, autor filmov, ako Steve Jobs, Trainspotting či Miliónar z Chatrče
Domů
Sdílet
Diskuse