Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. prosince 2017 9:41
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Vychutnajte si energické živé prevedenie piesne z očakávaného muzikálu The Greatest Showman v podaní Hugha Jackmana, Zaca Efrona a Zendaye

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V druhom videu sa pozrieme do zákulisia na nahrávanie inej piesne. Zájdete na tento lákavý muzikál do kina?

Muzikál The Greatest Showman dorazí do našich kín už tento týždeň, takže rozhodne nie je na škodu dať si pred návštevou kina ešte jednu štýlovú upútavku. V nej budeme môcť sledovať tanečné a spevácke prevedenie piesne Come Alive, ktoré sa vysielalo naživo v televízii Fox. V ukážke sa predstavia takmer všetky hviezdy filmu: Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya či Keala Settle.

 

V druhom priloženom videu sa zase dozviete, ako vyzerala cesta P. T. Barnuma (Jackman) na strieborné plátna a budete svedkami nahrávania ďalšej z piesní s názvom From Now On. Pre viac informácií o The Greatest Showman klikajte na tento odkaz. Do slovenských kín snímka dorazí už 28. decembra (prosinec) 2017. Zájdete na ňu?

Domů
Sdílet
Diskuse