Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2017 15:13
Čas čtení 0:00
Daniel Michalík

Nahliadnite za oponu futuristického Blade Runnera 2049 a ostaňte pohltení krásou a využitím praktických efektov a modelov

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Villeneuve si dal záležať na miniatúrach, ktoré využil na natáčaní viacerých exteriérových scén.

Blade Runner 2049 jednoznačne patrí medzi to najlepšie, čo nám svetová kinematografia tento rok ponúkla. Snímka nás ohromila predovšetkým svojím očarujúcim vizuálom, ale aj viditeľnou láskou k originálu. Sami by ste neverili, že si tvorcovia dali záležať aj na praktických modeloch a vyrobené miniatúry uprednostnili pred hromadou CGI modelov. Členovia novozélandskej spoločnosti Weta Workshop odviedli skutočne skvelú prácu, o čom sa môžete presvedčiť aj vo videu nižšie, vďaka ktorému môžete nahliadnuť priamo do dielne a na natáčanie. Viac o filme nájdete už tradične v tomto vlákne.

Ak si vás tento počin získal na plnej čiare, nezabudnite si zhliadnuť aj behind the scenes, vďaka ktorému sa o novom Blade Runnerovi dozviete oveľa viac.

Domů
Sdílet
Diskuse