Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2017 14:37
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Dočkáme sa seriálovej verzie hororovej legendy The Blair Witch Project? Jeden z hlavných tvorcov vidí vo veci veľký potenciál

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

V roku 1999 prišiel Blair Witch so svojím kultovým "found-footage" hororom, ktorým sa po dnešný deň inšpiruje množstvo hororových filmárov.

Blair Witch si vďaka svojej reklamnej masáži, ktorá divákov lákala na skutočný videozáznam troch nezvestných študentov, dokázal vo svojej dobe poriadne zarobiť. Jeho neskoršie voľné pokračovania z roku 2000 a 2016 už ale taký úspech nezožali. V nedávnej dobe sa spolurežisér a spoluscenárista pôvodného Blair Witch, Eduardno Sanchez, nechal počuť, že v prípade kultového hororu vôbec nevylučuje možnosť seriálovej podoby. Práve naopak, veľmi tejto variante fandí. V rámci podcastu s názvom Diminishing Returns však Sanchez o tomto projekte neprezradil žiadne bližšie detaily. 

Z toho dôvodu nevieme, či by sa mal seriál odohrávať z časového hľadiska po filmových udalostiach, alebo nebodaj pred nimi a taktiež bohužiaľ ani netušíme, či máme očakávať klasickú seriálovú antológiu, alebo sa bude natáčať pôvodným "found-footage" spôsobom. Vzhľadom na nedostatok informácií teda možno predpokladať, že sa celý koncept nachádza iba v rannom štádiu, no aj tak môžu byť hororoví nadšenci od dnešného dňa v pozore. Myslíte, že by mohla seriálová podoba dobre známeho Blair Witch u divákov plnohodnotne uspieť? A čo vy? Dali by ste jej šancu?

Domů
Sdílet
Diskuse