Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2017 18:50
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Christian Bale si vo westerne Hostiles zahrá kapitána, ktorý musí dopraviť zraneného náčelníka a jeho rodinu naspäť na ich územie

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Projekt režírovaný Scottom Cooperom sa predstavuje prvým obrázkom.

Oscarový Christian Bale najnovšie dokončil nakrúcanie svojho nového filmu Hostiles. Réžie zaujímavo vyzerajúceho westernu sa ujal Scott Cooper (Black Mass, Out of the Furnance) a okrem Balea si v snímke zahrajú aj Wes Studi, Rosamund Pike, Adam Beach, Ben Foster, Jesse Plemons, Q’orianka Kilcher.

Christian Bale si zahrá kapitána Josepha J. Blockera, ktorý s nechuťou súhlasí, že bude sprevádzať zraneného čejenského náčelníka (Wes Studi) a jeho rodinu naspäť na ich územie. Na náročnej ceste sa stretnú s mladou vdovou (Rosamund Pike), ktorej rodina bola vyvraždená. Skupina tak musí spojiť sily a prekonať nástrahy nebezpečnej krajiny či nepriateľských Komančov. Premiéra Hostiles sa uskutoční na filmovom festivale v Toronte budúci mesiac. Zatiaľ nie je známy dátum americkej distribúcie. K dispozícii však máme aspoň prvú fotografiu. Žeby sa na nás chystal ďalší Revenant?

Christian Bale si vo westerne Hostiles zahrá kapitána, ktorý musí dopraviť zraneného náčelníka a jeho rodinu naspäť na ich územie
Zdroj: Lorey Sebastian, Le Grisbi Productions/Waypoint Entertainment
Domů
Sdílet
Diskuse