Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2017 16:11
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Připojí se Wonder Woman ke snímku Flashpoint, v němž by se kromě Flashe měl objevit i Batman nebo Cyborg?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Crossover DCEU čeká premiéra v roce 2020.

Na letošním Comic-Conu v San Diegu jsme se dozvěděli, že DCEU bude rozšířeno o další snímek, který ponese název Flashpoint. Jeho oznámení se setkalo s množstvím ohlasů ze dvou důvodů. Jednak díky svému skvělému příběhu a jednak pro to, že se jedná o crossover, který nastartoval relaunch celého univerza DC. Dnes navíc prestižní magazín Forbes přinesl informaci, že by se vedle Ezry Millera měla ve filmu objeví i Gal Gadot jako Wonder Woman. Ještě nejde o potvrzenou informaci, ale můžeme se na ní minimálně těšit i v pokračování jejího sóla, které bude mít premiéru v roce 2019. Předtím ji uvidíme ještě letos v listopadu v týmovce Justice League. A protože se předpokládá, že Flashpoint bude mít premiéru v roce 2020, pravděpodobně uvidíme Wonder Woman v pěti filmech v průběhu pěti let. To už je slušná dávka. 

Každopádně, vyprávět příběh Flashpointu bez Wonder Woman by asi nešlo, neboť patří mezi hlavní hrdinky komiksu, a tak by oficiální oznámení o obsazení Gal Gadot bylo dobrou, ale očekávanou zprávou. Další důležitou postavou je i Cyborg, takže i s jeho účastí bychom měli do budoucna počítat. O roli Batmana se zatím veřejně hlásí hvězda Walking Dead Jeffrey Dean Morgan, ale hlavní slovo samozřejmě můžeme čekat až od studia. Práce na scénáři se údajně již finišují, a tak bychom v příštích týdnech či měsících měli dostat další informace ohledně obsazení. Warner počítá s premiérou Flashopintu na rok 2020, a tak je stále hodně času. Pokud se už nyní nemůžete dočkat, upněte mezitím svá očekávání na 16. listopadu (november) a premiéru Justice League. 

Připojí se Wonder Woman ke snímku Flashpoint, v němž by se kromě Flashe měl objevit i Batman nebo Cyborg?
Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse