Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2017 21:57
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Duch Casey Affleck pozoruje, ako sa Rooney Mara vysporiadava s jeho smrťou. Mysteriózna dráma A Ghost Story sľubuje emócie aj mrazivú astmoféru

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Záhadný projekt od režiséra snímky Pete's Dragon dorazil s prvou upútavkou.

Očakávať klasickú hororovú bubákovinu by asi bolo naivné. A zrejme rovnako chybné by bolo očakávať horor. Trailer láka na radikálne iný tón - skôr akúsi lyrickú meditáciu. Hlavnú úlohu bude hrať mŕtvy manžel, ktorý sa vráti v podobe ducha a pozoruje svoju ženu, ako sa vysporiadava s jeho stratou. V dome narazí na ďalšieho ducha - tentokrát ženského pohlavia. Spoločne sledujú ľudský život obyvateľov domu v celej jeho komplexnosti. A Ghost Story má mimoriadne zaujímavý nápad, trailer navyše láka na atmosférický a vizuálne podmanivý zážitok. O scenár a réžiu sa postaral David Lowery. Herecky sa predstavia Rooney Mara, oscarový Casey Affleck, Will Oldham či Rob Zabrecky. Film má pod palcom osvedčené štúdio A24 a prvé ohlasy sú zatiaľ mimoriadne pozitívne. Americká premiéra je stanovená na 7. júla 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse