Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2016 12:40
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Na největším festivalu EDM v Americe se potká šestice mladých lidí a společně zažijí bláznivou noc ve filmu XOXO od Netflixu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Novinka od Netflixu dokreslí atmosféru letních hudebních festivalů.

Nejoblíbenější streamovací služba Netflix uveřejnila trailer k dalšímu novince a opět to vypadá přinejmenším zajímavě. Snímek se bude jmenovat XOXO a bude se točit kolem skupiny mladých lidí mířících za bláznivým dobrodružstvím na největším EDM festivalu v Americe s názvem XOXO. Sledovat bude šestici lidí, kteří se navzájem neznají, ale čeká je osudové setkání ve víru beznadějně romantické a snové noci. Ve středu příběhu je Ethan, mladý DJ, který se na poslední chvíli dostane mezi účinkující poté, co se jen pár dní před začátkem festivalu stane jeho písnička virálním hitem. Je to pro něj obrovská příležitost, musí se však na místo dostat přes nejednu překážku. Ve snímku si zahrají Sarah Hyland (Modern Family), Graham Phillips (The Good Wife), Brett DelBuono, Chris D’Elia (Undateable), Haley Kiyoko (Jem & The Holograms), Colin Woodell (Masters of Sex), Ryan Hansen (2 Broke Girls), Ian Anthony Dale (Hawaii Five-0) a Ione Skye (Say Anything). 

XOXO natočil Christopher Louie a napsala Dylan Meyer. Produkci obstarali Max Leitman, Joe Russell, Christopher Louie, Pete Tong a Dan Shafer. A jelikož se jedná o film o hudebním festivalu, nesmí chybět ani nabitý soundtrack, který bude čítat 16 songů a první z nich si můžete poslechnout už teď. A nezapomeňme ani na premiéru, která je stanovena na 26. srpen (august). 

Domů
Sdílet
Diskuse