Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2016 17:06
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

3. série Ricka a Mortyho bude mít více epizod, humoru a velkolepý příběh. Kdy se jí dočkáme?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Rick a Morty se na obrazovky vrátí možná ještě letos.

Sci-fi komedie Rick a Morty od televizní sítě Adult Swim debutovala v roce 2013, a jelikož pochází z mysli dvou již dříve známých tvůrců Dana HarmonaJustina Roilanda bylo jasné, že je na co se těšit. Tahle TV show pro dospělé je nejen velmi zábavná už z faktu, že se točí kolem vědce alkoholika a jeho rozpačitého vnuka, ale kouzlo Ricka a Mortyho je ve velkém tlukoucím srdci ukrytém pod vším tím humorem. První série nás nadchla a ve druhé se jen posunula o další úroveň výše. Pojďme se ale podívat, co prozradil u příležitosti vydání druhé série na DVD a Blu-ray Harmon a Roiland právě o sérii třetí. Ta by měla podle všeho dorazit až v březnu (marec) roku 2017. Nicméně, DenofGeek píší, že Dan Harmon během Magic City Comic Conu prohlásil, že fanoušci mohou další sérii očekávat ještě před novým rokem. 

3. série Ricka a Mortyho bude mít více epizod, humoru a velkolepý příběh. Kdy se jí dočkáme?
Zdroj: Adult Swim

Jak daleko jste chlapi s třetí sérií? Pokud se nemýlím, myslím, že tentokrát vyjde 14 epizod. 

Roiland: Momentálně jsme ve víru dění. Pracujeme zaníceně na celé sezóně a přestože raději podhodnocuji a pak dodám lepší výsledek, myslím, že epizody, které máme teď v zásobě jsou jedny z nejlepších, které jsme kdy udělali. Ale nikdy nevíte, dokud je nevypustíte do světa. Je vždy překvapivé vidět, na co a jak lidé reagují a jaké epizody se jim líbí nejvíce, protože my to nikdy nedokážeme předpovědět interně. Máme ale několik skvělých věcí ve třetí sérii u nichž jsme na ohlasy hodně zvědaví. 

"Interdimensional Cable 3"?

Roiland: Chci ho udělat (směje se). Fakt to miluju. Je to moje nejoblíbenější. Budu o to usilovat. Jsi s tím v pohodě?

Harmon: Jo, jsem s tím v pohodě. Chci udělat...

Roiland: Je tady další věc, která leží na stole. Nevíme jestli není zbytečné dělat obojí, tak to musíme ještě vyřešit. 

Pokud Ricka a Mortyho sledujete, nezapomeňte sledovat náš web pro další info ohledně nadcházející série, které vám budeme samozřejmě průběžně přinášet.

Domů
Sdílet
Diskuse