Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2016 19:25
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Zahraje si Tom Hardy v pokračování Star Wars? Přinášíme obsáhlé detaily k jeho možné roli

FILMY A SERIÁLY TOM HARDY
Uložit Uložené

Článek obsahuje možné spoilery.

Překvapení bylo až až, když se v nejnovějším počinu J.J. Abramse Star Wars: The Force Awakens objevila hvězda bondovek Daniel Craig. Je však možné, že by v sérii mohl účinkovat i hlavní hrdina akčního Mad Maxe, Tom Hardy? Podle jedné zprávy tomu tak bude, jestli je to pravda, zatím nemůžeme potvrdit. Jisté však je, že by to byla skvělá zpráva. Poslední týdny po internetu kolovala zdánlivá smyšlenka, která spojovala právě Toma Hardyho s postavou Boba Fetta. Ačkoli to zní jako skvělá role, pro tohoto herce máme odlišné, avšak i tak nepotvrzené zprávy z webu Making Star Wars (který však co se týče novinek ohledně Star Wars: The Force Awakens přinášel vždy spolehlivé informace). Podle něj se herec skutečně objeví příští prosinec ve Star Wars Episode VII. V bodech níže najdete osnovu možného Hardyho výstupu, dle Making Star Wars. Dopředu upozorňuji, že pokud se role skutečně potvrdí, jedná se o SPOILER!


SPOILER

  • Tom Hardy si zahraje stormtroopera Prvního Řádu.
  • Jmenovaný stormtrooper zahlédne FN-2187 na tajné misi, ale neuvědomí si, o koho jde.
  • FN-2187 zůstane v němém úžasu, když za ním stormtrooper přijde a plácne ho po zadku.
  • FN-2187 je přesvědčen o své smrti.
  • Stormtrooper je však namísto toho nadšen ze setkání s bývalým kamarádem z akademie Prvního Řádu.
  • Stormtrooper blahopřeje FN 2187 k jeho povýšení na infiltrátora a špióna.
  • FN-2187 k jeho úžasu opouští a jde si svojí cestou. 
Zahraje si Tom Hardy v pokračování Star Wars? Přinášíme obsáhlé detaily k jeho možné roli
Zdroj: www.konbini.com

Ve zkratce řečeno je Finn na tajné misi, stormtrooper s ním pohovoří, protože si ho pamatuje z dob na akademii, a pak ho po komickém výstupu nechá jít. Z toho by se dalo usoudit, že nejvyšší vůdce Snoke, generál Hux a Kylo Ren si myslí, že by nebylo dobré zbytek Řádu informovat o zradě jednoho stormtroopera, aby předešli dalším zběhům a rozkolům ve vlastních jednotkách. Jestli je informace pravdivá, se dozvíme až časem. Zábavná krátká Hardyho role by filmu určitě neuškodila, avšak je možné, že si na potvrzení spekulací budeme muset počkat ještě několik dlouhých měsíců. 

Domů
Sdílet
Diskuse