Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2016 21:11
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Mads Mikkelsen sa prekecol! Koho bude hrať v Star Wars: Rogue One?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mads Mikkelsen sa v jednom z rozhovor nešťastne prekecol o úlohe, ktorú hrá v Star Wars: Rogue One.

Aj takéto veci sa stávajú, aj keď by sa v tých najvyšších úrovniach Hollywoodu skutočne nemali. Mads Mikkelsen, ktorý sa každým ďalším rokom dostáva do povedomia čoraz širšieho obecenstva ľudí vďaka svojím úžasným postavám, geniálnemu hereckému talentu a skvelým filmom, si len tento rok zahrá rovno v dvoch snímkach od Disney. Prvou bude Doctor Strange, kde hrá záporáka pre Cumberbatchovho Strangea, no a tou druhou bude prequel spin-off k Rogue One: A Star Wars Story. Práve o druhom spomínanom padla reč pri jednom z jeho posledných interview, kde, bohužiaľ, povedal aj čo nemal. Ak sa nechcete dozvedieť, koho vo filme hrá, ďalej nečítajte.

Boli ste varovaní, takže... podľa jeho vlastných slov je vo filme otcom ženskej protagonistky, Jyn Erso. Už po premiére brutálneho teaseru sa špekulovalo o tom, či náhodou nebude hrať otca tejto postavy a zároveň význameného člena Impéria. Špekulácie hovorili o tom, že to bol práve on, kto pomohol Rebelom, a konkrétne svojej dcére získať plány Hviezdy smrti, vdaka ktorým nebola Rebélia rozprášená, ale naopak víťazná. Čo na tieto správy hovoríte vy? Myslíte, že Madsa si v Disney zavolajú na koberček a budú nasledovať tvrdé sankcie? Je to škoda, že tento detail unikol tak skoro, Mads sa pri rozhovore jednoducho nechal uniesť. Aj tak je to tak trochu čudné. Len pár sekúnd predtým, než odhalil pôvod svojej postavy hovoril o tom, že ak by niečo o SW filme povedal, musel by zabiť celé publikum hostiteľky. 

PS: Titulný obrázok je iba ilustračný, aj keď... Ktovie, možno Mikkelsen hrá práve tajomnú postavu z teaseru

Domů
Sdílet
Diskuse