Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2016 16:13
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Šestica skúsených režisérov sa zúčastnila priateľskej diskusie plnej úžasných zaujímavostí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Magazín The Hollywood Reporter sa opäť raz postaral o nesmierne pútavú debatu, tentokrát však so známymi a talentovanými tvorcami.

Ako je už pred každým blížiacim sa udeľovaním prestížnych Oscarov pravidlom, tak aj tento rok si známy americký magazín s názvom The Hollywood Reporter pozval k svojmu okrúhlemu stolu tých najväčších uchádzačov. Avšak, bez ohľadu na to, kto sa posedenia zúčastní, výsledkom je vždy jedna skutočne fascinujúca a ohromne pútavá diskusia. A nie je tomu inak ani v tomto prípade, pretože pozvanie prijali také veľké režisérske talenty, akými sú Quentin Tarantino (The Hateful Eight), Ridley Scott (The Martian), David O. Russell (Joy), Danny Boyle (Steve Jobs), Alejandro G. Iñárritu (The Revenant) či Tom Hooper (The Danish Girl). Rozhodne si preto nenechajte ujsť túto viac ako hodinu trvajúcu debatu plnú vzájomného rešpektu a dobrej nálady, v ktorej vám tvorcovia neprezradia iba to, akú vyznávajú filozofiu a aká je ich najcennejšia kariérna spomienka, ale dozviete sa tiež niečo o ich práci s hercami či najťažších prekážkach počas natáčania. Rozhodne to stojí za zhliadnutie.

Domů
Sdílet
Diskuse