Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2015 20:00
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Nový trailer k Lidské stonožce slibuje extrémně zvrácenou a nechutnou podívanou

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tom Six nás neušetří ani napotřetí. Lidská stonožka se vrací, tentokrát složená z 500 článků.

Když filmové studio IFC Midnight zveřejnilo první trailer k třetímu pokračování Lidské stonožky od režiséra Toma Sixe, všem došlo, že to skutečně myslí vážně a tento extrémně nechutný kousek od nizozemského režiséra se dočká dalšího pokračování. V trojce se opět vrátí k myšlence spojení několika lidí přišitím jejich úst k pozadí. Zvrácený nápad tentokrát dovede k dalšímu extrémnímu milníku. Lidská stonožka bude složena z 500 lidí, respektive vězňů. Jak uvidíte v níže uvedeném traileru, v pokračování budou zmíněny i dva předešlé snímky. Hlavních rolí se ujmou  Dieter Laser a Laurence R. Harvey, kteří figurovali v obou minulých filmech. V závěrečném dílu trilogie však budou hrát zcela odlišné postavy. Z traileru se dozvídáme, že budou účinkovat i Eric Roberts, Bree Olson a i režisér Tom Six, který si zahraje sám sebe. 

O ději jsme vám již podrobnější informace přinesli v předchozím článku. Dějovou linku bych ovšem nepovažoval za nejpodstatnější část filmu. Filmařům jde zcela očividně o šokování a znechucení diváka, což se jim dle mého mínění v mnoha případech povede už záběry z traileru. Podle záběrů se můžeme „těšit“ na lehce humorně pojatou zvrácenost, která by obsahem nechutností měla předčit předchozí díly. No uvidíme. Každopádně už 22. května (máj) má snímek premiéru. V klasických kinech ho ale téměř na 100 procent neuvidíte.

Domů
Sdílet
Diskuse