Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2019 14:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Floyd Mayweather se vysmívá Mannymu Pacquiaovi a nejbohatšímu muži Číny. Kdo to je, ptal se na miliardáře

SPORT
Uložit Uložené

Ve světě sportu to už tradičně žije i mimo ring. Dočkáme se konečně odvety mezi dvěma legendami?

Dnes jsou již fanoušci světového boxu smířeni s tím, že odveta zápasu mezi Floydem Mayweatherem a Mannym Pacquiaou se skoro určitě konat nebude. Floyd ale stále zájem veřejnosti využívá k tomu, aby rozšiřoval povědomí o svém jménu. Nedávno například vydělal více než 2 miliony dolarů jen za to, že natočil video, kde slíbil, že se očekávané setkání skutečně bude realizovat, byla to přitom naprostá lež. Později se na Instagramu přiznal

Aktuálně Mayweather Pacquia vyzval opět, tentokrát mu dal dokonce na výběr. Na sociální síť přidal video, kde kromě něj vystupuje i miliardář Jack Ma, který proslul jako zakladatel elektronického obchodu Alibaba.

Doporučeno
Floyd Mayweather všechny oklamal, že bude odveta s Mannym Pacquiou. Za desetisekundové video vydělal 2,2 milionu dolarů Floyd Mayweather všechny oklamal, že bude odveta s Mannym Pacquiou. Za desetisekundové video vydělal 2,2 milionu dolarů 20. srpna 2019 12:58

Manny vzkazuje, že když chce Floyd normální zápas, má přijmout pozvání od něj a pokud má zájem o exhibici, postaví se mu útlý nejbohatší Číňan, jehož majetek je v současnosti kolem 29 miliard dolarů. 

TMZ se podařilo získat i odpověď. Floyd očividně netuší, kdo je Jack Ma a zároveň se směje způsobu, jakým ho tentokrát Filipínec na setkání vyzval. Boxerský souboj z toho tedy opět nebude.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Manny Pacquiao (@mannypacquiao),

Domů
Sdílet
Diskuse