Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2019 8:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zayo a Samey jsou kovbojové z westernu. Mají zbraně a na baru nechávají milion eur

HUDBA
Uložit Uložené

Sleduj nový videoklip v podání členů Haha Crew.

Zayo u příležitosti amerického svátku překvapil fanoušky novým hudebním projektem s názvem Happy Halloween. Na tomto EP najdeme čtyři nové skladby a tří hosty – jmenovitě Saula, Nik Tenda a Sameye. Poslední jmenovaný se objevuje na tracku Cowboy, který nyní dostává i vizuální zpracování.

Jak bude výsledek zhruba vypadat, jsme si měli možnost představit i díky instagramovým příběhům a v konečném důsledku finální vizuál napodobuje westernový film, avšak v rapovém podání. O jeho tvorbu se postaral Jan Strach, kterého už asi nemusíme nikomu představovat.

Zayo a Samey už mají letošní projekty za sebou, ještě počkají na Dalyba, který se připravuje na vydání svého alba v prosinci a následně by měly začít práce na společné desce Haha Crew. Alespoň to nám košická crew potvrdila během naší nedávné návštěvy XYZ tour.

Doporučeno
Někdo ve Photoshopu vymazal Tekashimu všechna tetování z obličeje. Poznal bys ho? Někdo ve Photoshopu vymazal Tekashimu všechna tetování z obličeje. Poznal bys ho? 3. října 2019 8:12
Domů
Sdílet
Diskuse